Čuka ne posustaje, novi poraz Jagodine!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.05.2015.
17:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog nastavili su sjajnu rezultatsku seriju novim trijumfom koji su u sredu ostvarili na gostovanju ekipi Jagodine.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prva utakmica 27. kola Jelen Superlige odigrana je na "Gradskom stadionu" pod Đurđevim Brdom u Jagodini gde je ekipa Sima Krunića ugostila Čukarički.

Gosti sa Banovog Brda slavili su rezultatom 1:0 (0:0) a jedini pogodak na utakmici postigao je Nikola Stojiljković u 71. minutu susreta.

Trijumfom u Jagodini Čukarički je nastavio fantastičnu seriju od 14 utakmica bez poraza! Upravo je Jagodina poslednja uspela da savlada "Brđane" u okviru 13. kola Jelen Superlige kada je slavila sa 3:0 na Banovom Brdu.

Izabranici Vladana Milojevića tako su uspeli da se revanširaju Jagodini na jednom od tri poraza koji su im "Ćurani" priredili 23. novembra 2014. godine.

Jagodina je novim porazom nastavila katastrofalan niz koji traje još od 8. aprila kada su "plavi" doživeli poraz u revanš susretu polufinala Kupa Srbije.

Od tog momenta Jagodina je odigrala sedam utakmica i osvojila samo jedan bod usled čega će "Ćurani" u poslednja dva kola morati da se bore za opstanak u ligi.

Čukarički je bar na kratko prišao Crvenoj zvezdi na jedan bod a eventualni kiks crveno-belih značio bi da bi "Brđani" mogli i do druge pozicije do kraja šampionata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke