Čuka opet kobna po Vošu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.08.2024.
22:04
Izvor: Sportske.net

Pobeda Čukaričkog...

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su ekipu Vojvodine rezultatom 3:1 u derbiju trećeg kolu Super lige Srbije. 

Božidar Bandović je odlučio da znatno promeni početni sastav u odnosu na duel sa Ajaksom i pred predstojeće gostovanje Mariboru, pošto su od startera sa "TSC arene" i danas počeli meč samo Carević i Uroš Nikolić, a debitovao je od prvog minuta i povratnik Slobodan Medojević. 

Čukarički je bolje otvorio meč i zasluženo došao do vođstva. U 19. minutu Čukarički je uspeo da dođe do vođstva, Tufegdžić je centrirao sa desnog boka, a Kovač pobegao Koraću i sa peterca samo skrenuo loptu u mrežu za 1:0.

Vojvodina se trgnula i razigrala tek posle primljenog gola i u razmaku od samo tri minuta, od 24. do 27. minuta imala je nekoliko opasnih šansi.

Najpre je Veličković naleteo na povratni pas Sukačeva i pogodio prečku. Potom je Sukačev šutirao iz neposredne blizine posle centaršuta sa desnog boka, odbranio je golman Kaličanin. Isti akteri susreli su se i minut kasnije, Sukačev je šutirao sa 20 metara, golman Čukaričkog je opet dobro intervenisao.

Čukarički je stigao do drugog gola u 30. minutu, u trenucima kada je delovalo da je Vojvodina bliže izjednačenju. Domaći su izveli brz napad po levom boku, Docić je proigrao usamljenog Vinisijusa, koji je izbegao ofsajd poziciju, prešao Carevića i pogodio za 2:0.

U 37. minutu Vojvodina je zasluženo došla do gola, a strelac je bio Radulović. Uroš Nikolić je povukao loptu kroz sredinu, pokušao je da proigra Ivanovića, ali je posle odbitka lopta došla do Radulovića koji je sa nekih 15 metara pogodio dalji ugao po zemlji za 2:1.

Ali, samo minut i po kasnije, Čukarički je došao do novog gola. Vinisijus je ovaj put bio asistent, lob pasom je prebacio Koraća, njemu se iskrao i Kovač, koji je poslao loptu pod prečku nemoćnog Carevića za 3:1. 

Božidar Bandović je odmah na poluvremenu odlučio da napravi tri promene u sastavu, pošto su ušli Crnomarković, Poletanović i Seri umesto Drobnjaka, Veličkovića i Uroša Nikolića, da bi potom i u 57. Bamidele zamenio Sukačeva.

Međutim, Vojvodina je danas bila prilično bezopasna, pošto su tek sredinom drugog poluvremena polušanse imali Poletanović i Bamidele, čije je udarce zaustavio Kaličanin.

Do kraja meča Seri je imao još jedan pokušaj, u 90. minutu sa ivice šesnaesterca, ali promene rezultata nije bilo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke