''Čuka'' spremna za Evropu - ''Možemo dosta toga da napravimo''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.07.2019.
13:46
Izvor: Beta

Za ekipu Čukaričkog nova sezona počinje u četvrtak.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Stefan Cvetković pozvao je danas na oprez pred duele s jermenskim Banantsom u kvalifikacijama za Ligu Evrope i naveo da u predstojećoj sezoni ima velika očekivanja.

"Verujem da smo spremni za početak sezone, na nama je da posao protiv Jermena odradimo maksimalno ozbiljno i da prođemo u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Imali smo analizu Banantsa, gledaćemo ih još do četvrtka, vrlo su dobra ekipa, iskusnija i starija od nas, moraćemo da budemo oprezni.

Mislim da je naša prednost što prvi meč igramo na Banovom brdu, tu ćemo ih još bolje upoznati", rekao je Cvetković.

Čukarički će novu sezonu početi u četvrtak na Banovom brdu gde će dočekati Banants u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Evropski mečevi su posebni, prilično drugačiji od duela na domaćoj sceni. To su najbolji predstavnici svojih zemalja. Opet, smatram da mi u Srbiji imamo najtalentovanije igrače, ostaje nam da to pokažemo na terenu", istakao je Cvetković.

On je jedan od dvojice igrača koji su ovog leta pojačali klub s Banovog brda, a prethodnu sezonu preveo je na pozajmici u Grafičaru kao član Crvene zvezde.

"Imam velika očekivanja u sezoni koja je pred nama, smatram da Čukarički ima kvalitetan tim, i da možemo dosta toga da napravimo u Super ligi, ali i u Evropi.

Bitno je samo da svako od nas da svoj maksimum. Iskreno, nisam razmišljao mnogo o tome šta je bilo, Zvezdi sam zahvalan na svemu, želim klubu sve najbolje.

Mislim da je u ovom trenutku prelazak u Čukarički najbolja moguća opcija za mene, trudiću se da maksimalno radim na svakom treningu i da budem od koristi ekipi, a na šefu je da odluči ko će igrati", kazao je ovaj 21-godišnji vezista.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke