''Čuka'' u nadoknadi nanela novi poraz Miloševićevoj Olimpiji

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.07.2021.
20:19
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv susret u Ljubljani.

FK Cukaricki
FK Cukaricki

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog igra odlično na aktuelnim pripremama za novu sezonu. Najnoviju pobedu ''Brđani'' su ostvarili danas u Ljubljani protiv domaće Olimpije koju odnedavno sa klupe predvodi bivši trener Partizana Savo Milošević.

Čukarički je slavio sa 2:1, gol odluke postignut je tek u nadoknadi vremena iz jedanaesterca, ali je tim Dušana Đorđevića i ranije zaslužio trijumf.

Vodeći gol za Čukarički postigao je Đorđe Jovanović u 45. minutu meča, a posle pet minuta igre u nastavku meča novi napadač Olimpije Mustafa Nukić je realizovao jedanaesterac za izjednačenje na 1:1.

Imala je ekipa Čukaričkog potom nekoliko odličnih prilika, pojačanje iz Partizana Nikola Čolić je pogodio i prečku, a na ulasku u nadoknadu vremena ''Brđani'' su iznudili jedanaesterac koji je realizovao kapiten Marko Docić za konačnih 2:1.

Ovo je Olimpiji drugi uzastopn i poraz na pripremama, prethodno je doživela debakl od Lokomotive iz Moskve, bilo je 6:1.


ČUKARIČKI: Mićović, Stevanović (od 62. Nikčević), Šapić (od 69. Drezgić), Tanasijević (od 78. Radojičić), Tošić (od 78. Roganović), Mijailović (od 46. Docić), Kovač (od 72. Čolić), Čolović (od 56. Endijae), Savić (od 46. Janković), Kajević (od 62. Lukić), Jovanović (od 72. Spasojević).

OLIMPIJA: Nejc, Mlinar (od 62. Ratnik), Korun, Gliha (od 72. Šme), Boaći, Tomić (od 72. Kapun), Ostrc, Sešlar (od 62. Suljanović), Elsnik, Petrov (od 72. Bončina), Nukić (od 72. Fogec).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke