Čukarički čuva bisere na golu, novi potpisi Kaličanina i Čarapića

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 26.08.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Iznedrio je Čukarički nekoliko mladih golmana u prethodnim godinama, a klub sa Banovog brda nastavio je sa istim trendom i u tekućoj sezoni.

FK Cukaricki
FK Cukaricki

Povezane vesti

Đorđe Petrović je preko MLS ligaša Nju Inglanda zadužio dres londonskog Čelsija, dok je Novak Mićović trenutno član lidera šampionata u SAD-u, Los Anđeles Galaksija.

Sada su njihovim stopama krenuli Lazar Kaličanin i Vladan Čarapić. Obojica su u ponedeljak u prostorijama kluba potpisala nove ugovore sa Čukaričkim, Kaličanin do 2028, a Čarapić do 2027. godine.

"Prezadovoljan sam kako se odvija moja karijera na Banovom brdu, stigao sam do prvog tima, branio u tri od šest utakmica u Super ligi ove sezone. Nije bilo nikakve dileme oko potpisa novog ugovora. Moje je samo da radim, na svakom treningu i da svaku priliku koju dobijem u zvaničnim mečevima iskoristim. Zahvalan sam treneru Oliveru Kovačeviću, kao i čitavom stručnom štabu, direktorima kluba, svim saigračima, a posebno golmanima sa kojima sam imao priliku da treniram", kazao je Kaličanin, prenosi Čukarički

Na njegove reči nadovezao se Vladan Čarapić, još jedan od projekata kluba.

"Dete sam Čukaričkog, ovde sam već osam godina i ne postoji ništa lepše u mojoj fudbalskoj karijeri od potpisa ugovora za prvi tim. Imam od koga da učim, tu su starije kolege Mirković i Kaličanin, uz naravno trenera Olivera Kovačevića. Zahvalan sam svima na podršci, nadam se da ću imati priliku da debitujem u prvom timu. Ali, za sada ne žurim, na meni je da radim i da čekam svoju šansu", kazao je Čarapić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke