Čukarički dobija ''vrhunski stadion''!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.05.2023.
17:57
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Pripreme za građevinske radove se uveliko obavljaju.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Čukarički je ove sezone napravio veliki rezultatski iskorak u Superligi, velike su šanse da ga na jesen gledamo u grupnoj fazi jednog od evropskih takmičenja, a uporedo s tim, na Banovom brdu se užurbano radi i na pripremi dokumantacije za veliku rekonstrukciju stadiona.

O čemu se konkretno radi, otkrio je u izjavi za ''Informer'' direktor kluba Vladimir Matijašević.

''Spremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu da vam dam mnogo  informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno - biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou'', izjavio je Matijašević. 

A dok se ta rekonstrukcija ne završi, Čukarički će svoje mečeve na evropskoj sceni igrati na novoizgrađenom stadionu u Loznici.

''To je ono što je sigurno i radujemo se tome. Verujem da će odziv biti sjajan, jer ljudi iz tog dela Srbije obožavaju fudbal. Očekujem lepo popunjene tribine i ne sumnjam da će navijači iz Loznice, Republike Srpske i okolnih mesta doći da gledaju mečeve. Ne znam kada će naš stadion biti gotov, prvi čovek kluba Dragan Obradović radi na tome, ali ne sumnjam da će krajnji ishod biti fenomenalan'', poručio je Matijašević, koji je Fudbalskom klubu Loznica poželeo da se što pre plasira u superligaško društvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke