Čukarički doveo ''novog Bukarija''! I ne samo njega...

Autor: Darko Mitrović
petak 19.07.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net

Sad su na redu odlasci.

EPA-EFE/Tibor Illyes
EPA-EFE/Tibor Illyes

Povezane vesti

Za ekipu Čukaričkog nova sezona počinje sutra, utakmicom protiv niškog Radničkog na Banovom brdu, a danas je o aktuelnim dešavanjima vezanim za prelazni rok govorio tehnički direktor ''brđana'' Goran Grkinić.

On je najavio nova zanimljiva pojačanja iz Gane, a jednog od njih je uporedio i sa brzonogim Osmanom Bukarijem, doskorašnjim fudbalerom Crvene zvezde.

''Doveli smo igrača iz Gane iz akademije koju vodi Lotar Mateus, bili su ovde i tražili su pripremne utakmice protiv Crvene zvezde i nas. Tu smo videli da ima nenormalan talenat, a stiže i još jedan momak iz Gane, iz Zvijezde 09. On će biti ovde posle prve utakmice i sličnih je karakteristika kao Bukari iz Zvezde. Ono što je sigurno, u narednim danima će biti izlaznih transfera i odlazaka iz Čukaričkog'', otkrio je Grkinić.

S obzirom da nije pomenuo ime igrača koji ga podseća na Bukarija, pogledali smo u prošlosezonski roster Zvijezde 09 i pronašli 22-godišnjeg internacionalca iz Gane Godsvila Vadzea.

Mladi ofanzivni vezista koji igra i na krilu je prošle sezone upisao 32 nastupa u dresu Zvijezde 09, postgao je pet golova, uz šest asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke