Čukarički igra večeras, Docić zove publiku

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.07.2021.
09:52
Izvor: Sportske.net

Prvi srpski klub koji izlazi u novom takmičenju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog će biti prvi srpski klub koji će igrati kvalifikacije za Ligu konferencija, novo evropsko takmičenje. Meč protiv Sumgaita igra se večeras od 20:00.

"Pred nama su veoma teške utakmice, prvo sutrašnja, a potom i ona u Azerbejdžanu. Rival je veoma disciplinovana ekipa koja se organizovano brani, sa pet igrača u poslednjoj liniji i veoma brzim igračima opasnim u kontrama. Sa nestrpljenjem očekujem da izađemo na teren. Biće nam potrebna podrška sa tribina i zbog toga pozivam sve ljubitelje fudbala da nam daju vetar u leđa sa tribina na našem Banovom brdu", rekao je Marko Docić, kapiten Čukaričkog. 

Ovo je sedmo učešće Čukaričkog u Evropi (2 u Intertoto kupu i 4 učešća u Ligi Evrope).

"Nadam se istorijskom uspehu, a to je plasman u treće kolo. To bi bio jedan od najvećih rezultata u novijoj klupskoj istoriji. Smatram da je prednost što igramo prvu utakmicu kod kuće i ukoliko ostvarimo pozitivan rezultat na svom terenu, može da nam bude neuporedivo lakše u revanšu", rekao je Docić. 

Znaju vrlo dobro mane i prednosti protivnika. 

"Svi smo se pojedinačno raspitivali o adutima i manama rivala. Dobili smo instrukcije od igrača i trenera koji su u Azerbejdžanu, ili imaju iskustva iz tamošnjeg fudbala. Radili smo ovih dana na segmentima koji su nam ukazani", rekao je on. 

Ulaz na istočnu tribinu na Banovom brdu će biti besplatan, a navijači će karte moći da preuzmu na blagajni stadiona, u sredu od 12 časova do početka utakmice. Jedno lice moći će uz ostavljanje identifikacionih podataka da preuzme najviše četiri ulazinice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke