Čukarički na Bledu sa 32 igrača, kakvi su utisci o pojačanjima?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.06.2021.
19:34
Izvor: Sportske.net, FK Čukarički

I ''Brđani'' će se pripremati u Sloveniji.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog otputovali su na Bled, gde će se do 8. jula pripemati za novu sezonu. Tokom priprema odigraće i četiri kontrolna meča, i to protiv slovenačkog Radomlja (27. jun u 17,30 časova), ruskog Arsenala iz Tule (1. jul u 17 u austrijskom Vilahu), slovenačke Olimpije (4. jul u 17,30) i izraelskog Ašdoda (7. jul u 17,30).

Ekipu su tokom leta pojačali Jamajčanin Norman Kempbel, povratnik Ibrahima Endijae, kao i Bojan Roganović, Aleksa Janković i Nikola Čolić, a ekipi je priključeno i nekoliko omladinaca.

''Rano je za bilo kakav sud o pojačanjima. Ti momci nisu sa nama od prvog dana, pred njima je period uklapanja i prilagođavanja. Ali, čim su došli u Čukarički, jasno je da se radi o kvalitetnim igračima, prodornim i brzim. Takođe, izuzetno mi je drago da se Endijae vratio, privržen je klubu i saigračima, vrlo je korektan i vredan momak, radan do maksimuma'', izjavio je trener Dušan Đorđević za klupski sajt.

Čukarički je na Bled stigao sa 32 igrača, međi njima su golmani: Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Novak Mićović i Lazar Kaličanin, odbrambeni igrači: Stefan Šapić, Stefan Radojičić, Miladin Stevanović, Viktor Rogan, Uroš Drezgić, Nemanja Tošić, Strahinja Tanasijević, Nikola Petković, Bojan Roganović, igrači sredine terena: Marko Docić, Srđan Mijailović, Milan Savić, Bojica Nikčević, Asmir Kajević, Stefan Čolović, Jovan Lukić, Dario Grgić, Stefan Kovač, Milutin Vidosavljević, Mitar Ergelaš, Aleksa Janković, Nikola Čolić, Ibrahima Endijae i Norman Kempbel, kao i napadači: Mihajlo Spasojević, Mihajlo Baić, Đorđe Jovanović i Marko Rakonjac.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke