Čukarički neće da igra sutra protiv Partizana?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.04.2023.
21:16
Izvor: Sportske.net

Na čijoj ste strani?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Rukovodstvo fudbalskog kluba Čukarički razmatra ideju da odbiju da odigraju sutrašnji meč protiv Partizana koji je danas prekinut i potom odložen za dan kasnije.

Zbog nereda na tribinama, organizatori utakmice posredstvom arbitara, delegata i učesnika duela, odlučili su da meč koji je prekinut u 18. minutu bude nastavljen sutra. Međutim, pitanje je da li će do toga i doći, prenosi "Telegraf". 

Naime, uprava Čukaričkog je potpuno revolitrana onim što se događalo, toliko da čak razmisljaju da u sredu, za kada je susret pomeren, uopšte i izađu na teren i igraju, jer smatraju da je ovo “represija velikog kluba nad malim klubom i da su ovim potezom crno-beli pokazali svu svoju moć.”

Čukarički je, prema informacijama, želeo da odigra meč, dok Partizan to nije hteo, te zajedničkog dogovora nije bilo. Ukoliko je to tačno, prema Pravilniku FSS, utakmica bi morala da bude registrovana rezultatom 3:0 za domaćina.

Na današnjem susretu bio je i selektor Dragan Stojković Piksi koji je prema informacijama bio razočaran onim što je video.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke