Čukarički nije hteo Sremčevića, a Zvezda ga dovela za dva miliona! Kovačević u Partizanu umesto u Salcburgu...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Neko je pogrešno procenio?

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ove zime su i manji superligaški klubovi ostvarili veoma zanimljive transfere, pogotovo se to odnosi na IMT, koji je prodao Miloša Lukovića Strazburu za 4.7 miliona evra plus bonuse i procente, a juče i Nikolu Vukića u al Džaziru za milion evra.

Odlično su zaradili i u Lučanima, koji su ove zime zaradili dva miliona evra od transfera mladog napadača Uroša Sremčevića u Crvenu zvezdu.

Ovaj 17-godišnji fudbaler je već debitovao za Zvezdu, a u narednom periodu videćemo koliko će mu vremena biti potrebno da se golgeterski razmahne.

Zanimljivu izjavu u vezi Sremčevića danas je dao sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević koji je otkrio da je mladi napadač prethodno bio nuđen ''brđanima''.

''Čim izađe igrač iz Omladinske škole, svi zovu. Od menadžera, roditelja, klubova, svi znaju igrača. Opet, nama su na primer nudili Uroša Sremčevića, a nismo ga uzeli zbog nekog drugog igrača. Sad je dečko u Crvenoj zvezdi i budućnost je srpskog fudbala. Ima grešaka, svi greše, ljudi smo...'', konstatovao je Matijašević u intervjuu za klupski sajt.

On je takođe otkrio i ko se interesovao za mladog štopera Bojana Kovačevića koji je u subnotu debitovao za Partizan i već postigao prvi gol za crno-bele.

''Imali smo ranije za Kovačevića pregovore sa Salcburgom, bili smo pri kraju, ali se desilo to što se desilo, neke su se stvari iskomplikovale. Pružali smo podršku Bojanu, on to zna, i dalje ga podržavamo. Vratiće samopouzdanje, dečko je koji može da napravi dobru karijeru. Evo, otišao je iz kluba i Delibašić, koji je bio projektovan za našeg prvog špica. Razgovarao sam sa roditeljima, treneri i skauti su dali mišljenje. Mlad je, 2006. godište, nadam se da će napraviti dobru karijeru i to mu želim'', poručio je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke