Vukašin Jovanović: ''Ne računam Zvezdu i Partizan, oni vode neke svoje ratove''

Autor: Sportske Net
petak 19.07.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Počinje Superliga Srbije.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Superliga Srbije počinje danas utakmicom Radničkog i Železničara. Fudbaleri Čukaričkog igraju u subotu u 20 časova protiv Radničkog iz Niša na Banovom brdu. 

Fudbaler "brđana" Vukašin Jovanović istakao je da je onaj teži deo, a to su pripreme, prošao, te da tim sada očekuje onaj zanimljiviji deo, takmičenje. 

"Konačno smo prošli najteži i najdosadniji deo, a to su pripreme. Najbitnije je da smo skoro svi zdravi i svi spremni očekujemo utakmicu. Drago mi je što smo odradili pripreme, što je dobra atmosfera u svlačionici. Čukarički mora da se bori za Evropu tako i mi razmišljamo. Nadam se da ćemo to da ostvarimo. Prošla sezona je bila neuspešna, nadam se da to neće da se ponovi“,  rekao je Jovanović.

Defanzivac je prokomentarisao pravilo dva bonus igrača.

"Ja sam mlad dobio šansu u Crvenoj zvezdi i drago mi je da mladi igrači dobijaju šansu. Mislim da bi i bez tog pravila dobili šansu. Klubovi žive od prodaje igrača. Možda jedino trener mora da žrtvuje nekog igrača zbog bonusa. Imam svoje mišljenje o tome, ali nije vreme i mesto da iznosim. Čukarički ima odlične mlade igrače i drago mi je da dobijaju šansu“.

Na kraju je upitan da li je ispratio kako su se pojačali ostali superligaši.

"Video sam da se Vojvodina dobro pojačala. Ne računam Zvezdu i Partizan, oni vode neke svoje ratove. TSC se dobro pojačao. Železničar je doveo iskusnije igrače. Više sam bio fokusiran na nas. Čukarički sa ovim igračima i ovim iskustvom igranja ne bi trebalo da razmišlja o drugima. Bitno je da dobro počnemo prvenstvo i imamo kontinuitet. Imamo spoj igrača koji su igrali u inostranstvu i mlade koji su željni da dobiju šansu i pokažu da su deo ekipe“, zaključio je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke