Čukarički sa klincima dolazi na Zvezdinu proslavu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 24.05.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

"Brđani" se ne nadaju čudu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u subotu od 19 sati na "Marakani" igraju protiv šampiona Crvene zvezde poslednji meč u ovoj sezoni Super lige Srbije.

Klub sa Banovog brda još uvek ima priliku da izbori mesto u Evropi, a za to će mu biti potreban trijumf nad Crvenom zvezdom, uz kiks Vojvodine u Novom Sadu u duelu sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Ipak, kao da su se "brđani" pomirili da od plasmana u Evropu nema ništa, te će trener Goran Stanić na najveći srpski stadion izvesti podmlađeni sastav.

"Minimalne su nam šanse za plasman u Evropu, to sam kazao odmah posle meča s Partizanom na konferenciji za novinare. Bićemo bez devetorice standardnih igrača, zbog četvrtog žutog kartona meč propustiće Igor Miladinović dok su crvene kartone protiv Partizana dobili Marko Docić i Vukašin Jovanović. Dali smo slobodno nekolicini igrača, konkretno Ivanoviću, Tošiću, Adžiću, Stevanoviću i Samurović", rekao je Stanić.

Šansu će dobiti neka nova lica.

"Nekoliko omladinaca i kadeta biće u protokolu, priliku da osete draž velikog meča imaće Lazar Stojanović, Andrej Subotić, Marko Arsović, Veljko Radosavljević, Aleksa Koloni, Luka Đorđević i Matija Prokopijević. Sve ovo ne radimo samo da bi igrali u velikoj utakmici već što šansu zaslužuju, a ujedno ćemo videti na koga možemo da računamo u narednoj sezoni", istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke