Čukarički spreman za "Zmajeve"!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.07.2021.
15:25
Izvor: Sportske.net

Gradski derbi na Banovom brdu.

FK Cukaricki
FK Cukaricki

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Aleksa Janković rekao je danas da neće biti lako igrati protiv Voždovca, ali da veruje u trijumf svoje ekipe na početku nove sezone u Super ligi Srbije.

"Biće dobar osećaj igrati protiv bivših saigrača. Naravno da ih sve odlično poznajem, svestan sam kvaliteta Voždovca, pre svega su vrlo tvrda ekipa, sa njima nije lako igrati", rekao je Janković za klupski sajt.

"Znamo šta nas čeka, isto tako verujem u naš trijumf, koji bi nam mnogo značio, obzirom da početni mečevi mogu da usmere sezonu u željenom pravcu", dodao je on.

Čukarički i Voždovac će sutra utakmicom na Banovom brdu otvoriti novi šampionat Srbije.

Janković, nekadašnji igrač Voždovca, naveo je da bi timu sa Banovog brda mnogo značilo da novu sezonu počne sa tri osvojena boda.

"I naravno da napravimo najbolju moguću uvertiru za duel protiv Sumgaita, o kojem ćemo razmišljati tek od subote", rekao je on.

Janković je istakao da je ekipa odlično radila tokom priprema u Sloveniji, kao i da je zadovoljan svojom ulogom u timu.

"Imam dobar osećaj što se tiče predstojeće sezone. Stvarno smo dobro radili u Sloveniji, igrali smo kvalitetan fudbal. Sad treba da nastavimo sa partijama koje smo pružali tokom priprema, da sve to ponavljamo i na zvaničnim susretima", rekao je Janković.

"Lično, prezadovoljan sam u novoj sredini, odlično sam prihvaćen od strane saigrača i stručnog štaba, imao sam i zavidnu minutažu u pripremnom periodu, upisao dve asistencije...", dodao je Janković, koji će još ove sezone biti "bonus" igrač.

Utakmica Čukarički - Voždovac igra se sutra od 17.55 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke