Čukarički - Šta će biti sa Badamosijem?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.12.2022.
12:35
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Napadač iz Gambije se jesenas sjajno snašao u srpskom superligašu.

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Čelnici Čukaričkog letos su povukli odličan potez angažovanjem Mohameda Badamosija iz belgijskog Kortrajka, s obzirom da se ovaj 24-godišnji fudbaler vrlo brzo uklopio u novu sredinu.

O tome svedoče i njegove brojke po završetku prvog dela sezone - 23 meča, 11 golova i tri asistencije.

Međutim, on je angažovan samo na pozajmiciu do kraja sezone, videćemo šta će biti na leto i da  li će u Čukaričkom želeti da ga zadrže, a kada je zimski prelazni rok u pitanju, tu dileme nema.

''Badamosi ostaje na Banovom brdu. Odbili smo ponude za njega. Potreban nam je u nastavku sezone'', rekao je za ''Sportski žurnal'' direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

On je potvrdio i da će sa N'Diajeom biti potpisan novi ugovor, ali to nije sve, jer se planira dovođenje još jednog napadača i još par igrača na drugim pozicijama.

''Grkinić trenutno pregovara sa nekim igračima. Svi znaju da ne volim da pričam o imenima igrača, dok se posao na završi. Radimo na tome da se dobro pojačamo za nastavak sezone. U planu imamo da dovedemo još jednog napadača pored Badamosija, zatim štopera i levog beka. To je ono što nam je sada neophodno, za ostalo ćemo još videti'', rekao je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke