Čukarički svestan teškog puta i uslova koji ih čekaju u Azerbejdžanu

Autor: Sportske Net
ponedeljak 26.07.2021.
15:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Spremni su za izazov.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Nikola Čolić ocenio je danas da je njegov tim bolji od azerbejdžanskog Sumgaita, protiv koga igraju u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali da "to moraju da dokažu na terenu".

"Znamo šta nas čeka, koliki put treba da pređemo, znamo kakvi će biti vremenski uslovi u Azerbejdžanu. Ali, spremni smo na sve, polako 'nameštamo' glavu za taj meč, a siguran sam da ništa ne može da nas iznenadi. Značilo nam je i to što smo odložili meč u Novom Pazaru, tako da je fokus samo na evropskom susretu", rekao je Čolić za klupski sajt.

Čukarički i Sumgaita odigrali su nerešeno 0:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija, a pred revanš meč Čolić je rekao da njegovom timu nedostaje "smirenost u završnici".

"Ukoliko to popravimo i ukoliko budemo koristili prilike u revanšu, neće biti problema", ocenio je Čolić.

O eventualnom plasmanu u treće kolo i narednom protivniku mladi ofanzivni vezista Čukaričkog nije želeo da priča, a fokus je, prema njegovim rečima, samo na utakmici u Sumgaitu.

"Ukoliko odradimo posao onako kako treba, tek onda možemo da pričamo o Hamarbiju ili Mariboru. Ponavljam, najbitnije je da popravimo ono što nije valjalo, a to je završnica, biće nam potrebno mnogo više koncentracije, moramo da zadržimo smirenost", istakao je Čolić.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija izmedju azerbejdžanskog Sumgaita i Čukaričkog igra se u četvrtak u 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke