Čukarički tek deveti - ''Pogledajte Čelsi i Ajaks''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.11.2023.
16:15
Izvor: Beta

Na Banovom brdu očekuju uzlet posle pauze.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Igor Miladinović rekao je danas da veruje da će njegov tim biti bolji posle reprezentativne pauze, da će popraviti realizaciju, kao i da će im se vratiti za promašaje u prethodnim utakmicama.

Pred pauzu je Čukarički poražen od Partizana u Humskoj sa 2:1, a upravo je Miladinović bio strelac jedinog gola za klub sa Banovog brda. 

"Partizan nam je pravio velike probleme u prvom poluvremenu, tada su bili bolji rival i to je činjenica. Ipak, u nastavku meča smo mi bili rival koji se pitao, nismo više dozvoljavali neke greške u sredini terena, bili smo agresivniji, mogli smo da postignemo i više od tog jednog izjednačujućeg gola", rekao je Miladinović, prenosi klub.

"Žao nam je što na kraju nije bilo nerešeno, takav ishod bi bio pravedan. Verujem da će nam se sve to vratiti u nastavku sezone", dodao je on.

Miladinović je rekao da je istina da je njegov tim promašio dosta šansi, počev od meča protiv Voždovca.

"Kažnjeni smo zbog toga u bukvalno svakom meču. Protiv Novog Pazara sam i ja promašio veliku šansu. Verujem da ćemo popraviti realizaciju u narednom periodu", dodao je on.

Pred odlazak na reprezentativnu pauzu Čukarički je, sa utakmicom manje u odnosu na rivale, tek na devetom mestu.

"Od dolaska u Čukarički ne sećam se da smo bili ispod četvrtog mesta. Ipak, dešavaju se padovi. Pogledajte velike klubove, Čelsi i Ajaks. Nas jedna pobeda vraća u vrh. Siguran sam da krećemo uzlaznom putanjom posle pauze", istakao je Miladinović.

On je naveo da timu sa Banovog brda dosta znače utakmice u Evropi.

"Igra se dosta brže u Evropi, kod nas je malo slabiji ritam. Jedino je šteta što nemamo dobar rezultat, malo smo u krizi, ali ćemo se vratiti", kazao je Miladinović.

Do kraja grupne faze Lige konferencije ostala su dva meča Brđanima, prvo sa Ferencvarošem u Leskovcu, pa potom i Genkom u Belgiji.

"Mislim da možemo do nekog boda u Evropi. Imamo kvalitetne igrače. Za razliku od većine klubova, nemamo iskustvo koje oni imaju u grupnoj fazi, ali možemo da igramo sa svima. Verujem da ćemo i protiv Ferencvaroša da osvojimo neki bod u grupi", zaključio je Miladinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke