Čukarički uzalud slavio dva gola?! Vojvodina: ''Rezultat je 0:0!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2023.
23:24
Izvor: Sportske.net

Sećate li se šta se događalo posle nedavnog prekida utakmice između Čukaričkog i Partizana?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

''Potpredsednik FSS se ovim putem zahvaljuje FK Čukarički iz Beograda na zaštiti integriteta Superlige iako su bili u prilici da administrativnim putem reše meč u svoju korist'', pisalo je pre mesec dana u zajedničkom saopštenju potpredsednika FSS Branislava Nedimovića i prvog čoveka Čukaričlkog Dragana Obradovića, nekoliko dana posle prekida utakmice između Čukaričkog i Partizana pri rezultatu 0:0, u 21. minutu meča.

Prekid su tada izazvali navijači Partizana, pa je Čukarički mogao da dobije ovaj meč ''za zelenim stolom'', ali ''želeći da fudbal pobedi nasilje, sportski duh nadvlada administrativni model postupanja'', Čukarički je pristao da odigra ostatak meča koji je kasnije dobio sa 1:0.

Večeras je posle nekih pola sata igre prekinut meč polufinala kupa između Vojvodine i Čukaričkog u Novom Sadu, razlog je bilo veliko nevreme, a prekid je usledio pri rezultatu 2:0 za Čukarički.

Prema propisima meč bi trebalo da se igra ispočetka, što znači da ovi golovi koje su fudbaleri Čukaričkog postigli neće važiti, pa su u klubu sa Banovog brda sada nezadovoljni i večeras se pojavila vest da oni ne žele da igraju ispočetka.

Za to vreme, Vojvodina je već zakazala novu utakmicu, koja će se igrati od 0:0.


''Nova utakmica između Vojvodine i Čukaričkog biće odigrana sutra od 15 časova.

Igraće se iz početka i rezultata 0:0.

Ulaz će biti BESPLATAN.

Samo napred Vojvodina!'', večerašnja je poruka prosleđena novinarima iz FK Vojvodina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke