Čumić odlazi iz Vojvodine, stigla ''preozbiljna'' ponuda koja se ne odbija!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.09.2023.
10:08
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Juiče jedna priča, danas već potpuno druga.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nikola Čumić ipak odlazi iz Vojvodine!

Iako je juče predsednik kluba Dragoljub Zbiljić rekao da informacija o transferu najboljeg igrača Vojvodine u ruski Rubin nije tačna i da je ponuda kluba iz Kazanja jednoglasno odbijena na Upravnom odboru, transfer će ipak biti realizovan.

U novoj izjavi za ''Sportski žurnal'', Zbiljić sad uverava da je stigla nova ponuda ruskog kluba, koju bukvalno nije bilo moguće odbiti, jer su uslovi za sve zainteresovane strane - izvanredni.

''Dobili smo novu finansijsku ponudu Rubina, koju ni mi, kao ni Olimpijakos iz Atine, koji je vlasnik 50 odsto transfera, nismo mogli da odbijemo.

Uz to, i sam Nikola Čumić dobio je neverovatne uslove, tako da smo odlučili da mu odobrimo odlazak u Kazanj i potpis ugovora s Rubinom. Podvlačim, reč je o mnogo većoj sumi od miliona i po evra'', rekao je on.

Ono što je posebno zanimljivo je da je ovaj ruski klub odjednom počeo da se interesuje igrače sa ovih prostora, pa je tako početkom leta doveo štopera Partizana Igora Vujačića, zatim su poslali ponudu Čukaričkom za njihovog defanzivca Drezgića, a sada su ''odrešili kesu'' i za odličnog krilnog fudbalera Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke