Ćurčić: "Istina o Đorđeviću..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.11.2014.
23:00
Izvor: Sportske.net

Čovek koji bi od utorka trebalo da preuzme selektorsku funkciju u reprezentaciji Srbije objasnio je šta se zapravo dogodilo na Kritu i zašto Filip Đorđević nije nastupio u duelu sa Grčkom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ukoliko ne bude većih iznenađenja prilikom glasanja članova Izvršnog odbora FSS, Radovan Ćurčić u utorak će postati novi selektor reprezentacije Srbije.

Pred dosadašnjim selektorom mlade reprezentacije naći će se težak i mukotrpan posao jer situacija u kojoj se nacionalni tim trenutno nalazi nije ni izbliza dobra.

"Znam za probleme u kojima se ekipa nalazila tokom tri kola kvalifikacija. Jedan od preduslova za dobre rezultate je i porodična atmosfera među igračima. Nažalost, nju je nemoguće stvoriti preko noći. Hoću da pomognem, ali naglašavam da ne bih ništa pričao pre sastanka Izvršnog odbora u utorak u Staroj Pazovi" kazao je Ćurčić za "Novosti".

Kriza rezultata u kojoj se nalazi nacionalni tim uslovila je i nezadovoljstvo među reprezentativcima a poslednji primer je slučaj Filipa Đorđevića koji navodno nije želeo da uđe u igru u završnici prijateljske utakmice sa Grčkom.

"Jedina istina u celoj priči je da se Filip Đorđević u 60. minutu utakmice u Grčkoj vratio sa zagrevanja i požalio se na povredu. Dakle, nije odbio da uđe u igru u zadnja dva minuta. Verujem da nekog nezadovoljstva ipak ima, ali ga on nije pokazao pred nama u Grčkoj" tvrdi Ćurčić.

Bilo kako bilo, Radovana Ćurčića u narednim mesecima očekuje težak posao ako se može reći da će ga raditi jer do marta nacionalni tim neće odigrati nijednu zvaničnu utakmicu što znači da ćemo Ćurčićev tim na delu videti tek u duelu sa Portugalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 23.11.2014
10:15

Treba obaviti jos jedan razgovor i sa njim jer nam je potreban svaki covek, ali ako se bude inatio, daleko mu lepa kuca, ima ko ce da ga zameni jer ionako ne bi bio starter u "A" timu.

avatar
bora majstor
Sunday, 23.11.2014
08:03

napolje sa tim izmisljenim velicinama oni su svoje pokazali dosada uzeti ljude koji ce uci u igru i u zadnjoj sekundi i koji ce se boriti.koji imaju petlju i ponosa a ne ove sekaperse pa i ako sve do kraja izgubis niko te nemoze kriviti

avatar
Ronaldinjo
Sunday, 23.11.2014
00:30

Gde ima dima i vatre

avatar
-SCG-CG
Sunday, 23.11.2014
00:18

Nema predaje !!!

avatar
Catalunya <3
Sunday, 23.11.2014
00:51

TAKO JEEEEEEEE !!!