Ćurčić progovorio o sukobu Kolarova i Mitrovića

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.06.2015.
22:26
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Nakon ubedljive pobede koju su reprezentativci Srbije ostvarili u duelu sa Azerbejdžanom selektor Radovan Ćurčić osvrnuo se na incident koji se sredinom nedelje dogodio na treningu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju je u Sankt Peltenu savladala Azerbejdžan u prijateljskom susretu igranom u sklopu priprema za predstojeći duel sa Danskom u Kopenhagenu.

"Orlovi" su posle dužeg vremena lako izašli na kraj sa nekim od protivnika a dobra igra krunisana je ubedljivom pobedom.

"Zadovoljni smo, postigli smočetiri gola, ali videli smo i svoje probleme. Radićemo na njihovom otklanjanju sledećih sedam dana. Psihološki bi trebalo da napredujemo jer je evidentno da smo u proteklom period, zbog slabijih rezultata i u prijateljske utakmice ulazili previše opterećeni" rekao je selektor Ćurčić nakon meča sa Azerima.

Pored komentarisanja utakmice koju su "Orlovi" odigrali u Sankt Peltenu selektor Radovan Ćurčić otkrio je šta se sredinom nedelje dogodilo na jednom od treninga kada su se sukobili Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović.

"Situacija se dogodila pre četiri dana na treningu i svi krivicu preuzimam na sebe. Želeo sam treninge ove nedelje sa puno duela, sa dosta takmičenja, agresije…" počeo je priču Ćurčić a onda dodao,

"Nije to bilo ništa što se dogodilo ni prvi ni poslednji put, važno je da nije preraslo u veći konflikt. Sutradan smo imali još bolji trening. Nama je bitno da su ta dva igrača posle pet minuta bili u još boljim odnosima nego pre toga" istakao je selektor.

Strateg "Orlova" istakao je da rezultatski neuspesi ostavljaju traga na ekipu te je konflikt na relaciji Kolarov - Mitrović objasnio nervozom koja se javlja zbog loše pozicije u kojoj se Srbija trenutno nalazi.

"Nismo nimalo mirni jer imamo jedan bod, nervozni smo previše i želimo što pre da izađemo iz ove situacije. Sve su to logične posledice" zaključio je Ćurčić.

Narednu takmičarsku utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Srbija igra 13. juna u Kopenhagenu protiv selekcije Danske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Monday, 08.06.2015
11:48

Nemojte puno pricati,lako je pobediti Azerbejdzan,pustite svadje i gluposti i pobedite Dansku i svima dobro.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 08.06.2015
16:23

Nikoga nije lako pobediti

avatar
Amar Zo
Monday, 08.06.2015
11:14

Ma ko kod se bavio ili se bavi sportom jasno mu je da su sukobi sastavni deo toga.Ali sve se zavrsi posle 5 min ;D

avatar
Grande Juventino
Monday, 08.06.2015
09:34

Menjajte Curcica, vidite da razumno razislja.... xD zmaci nece dugo da odgovara FSS-u :) svaka cast orlivima :)