Ćurčić: ''Promašili smo temu'', Dudić posvetio pobedu preminulom navijaču

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.02.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Različite reakcije dvojice trenera.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je potpuno zasluženo slavio danas protiv Javora u Ivanjici u meču 22. kola Superlige Srbije.

Na kraju 3:0 za Kragujevčane, koji su pitanje pobednika rešili još u prvom poluvremenu, u kom je Milan Aleksić još dva puta pogodio stativu, pa je poraz Javora mogao da bude još ubedljiviji.

Posle meča, trener Javora Radovan Ćurčić bio je razočaran.

''Nije bilo dobrih momenata, ništa nije bilo dobro danas. Promašili smo temu. Na ovu brzinu Radničkog smo uradili ono što nismo smeli, izašli negde između, ni visoko ni nisko. Prvo poluvreme je propalo, sve ovo u drugom je bila rešena utakmica.

Ovo je realna slika koju smo pokušali da prikrijemo, ali nismo uspeli. Čestitam Radničkom bio je ubedljivo bolji'', rekao je Ćurčić.

Naravno, trener Radničkog Feđa Dudić je imao samo reči hvale za svoj tim.

''Od prvog minuta smo izašli da pokažemo šta hoćemo, da sprovedemo svoj plan. Malo je bio početak meča težak, sparno vreme, a posle je sve išlo na naš mlin, tri gola, dve stative i mislim da smo zaslužili pobedu.

U drugom poluvremenu smo malo spustili ritam, malo nas je poremetilo i isključenje Bevisa. Nije bilo planirano, ali moram da zaista odam priznanje igračima da smo od tog 72. minuta odlično zatvorili utakmicu.

Čestitam Javoru, a ovu pobedu posvećujemo našem navijaču Dušanu Todoroviću, koji je preminuo pre 11 godina. Ovom pobedom ostavljamo uspomenu na njega i da je živ, mislim da bi bio ponosan na nas'', rekao je Dudić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke