Da li će Hvang protiv Bodea na "Marakani" odigrati poslednju utakmicu za Zvezdu?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 21.08.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Odlazak Korejca moguć.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Kada je prošlog leta reprezentativac Južne Koreje In Beom Hvang postao novi fudbaler Crvene zvezde nakon što je napustio grčki Panatinaikos na "Marakani" su sjajnom vezisti obećali da mu neće praviti problem ukoliko za njega bude stigla ponuda iz "liga petice", te da će ga u tom slučaju pustiti da ode, iako ima ugovor sa prvakom Srbije do leta 2026. godine.

U smiraj letnjeg prelaznog roka ove godine nema informacijama da je 27-godišnji Korejac u pregovorima sa nekim klubova iz eltinih evropskih liga, ali bi mogao da se vrati u Grčku, i to u redove Olimpijakosovog najvećeg rivala Panatinaikosa.

Prema pisanju grčkog poratala "Sport 24" Hvang je želja "zelenih", a pored njega Atinjani razmišljaju i o Sualiu Meiteu iz Benfike.

Ono što je velika Zvezdina prednost u odnosu na PAO jeste potencijalno učešće u Ligi šampiona, za šta je crveno-belima biti potreban trijumf protiv Bode Glimta na "Marakani" naredne srede u revanš meču plej-ofa.

Ukoliko bi šampion Srbije izborio igranje u eliti to bi dalo Hvangu dodatni podstrek da ostane posebno imajući u vidu činjenicu da PAO u najboljem slučaju može samo do Lige konferencija, a ni to nije sigurno jer se "zeleni" u borbi za evropsko takmičenje kroz plej-of nadmeću sa francuski Lansom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke