Da li će Musa pokvariti Partizanov posao leta?!

Autor: Darko Mitrović
petak 08.04.2022.
17:14
Izvor: Sportske.net

Novi momenti, potpuno neočekivani.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Juče je izgledalo da su novi milioni nadohvat ruke Partizanu, posle informacije pojedinih španskih medija da je Benfika zainteresovana za napadača Almerije Umara Sadika i od tog transfera crno-beli bi imali veliki deo ''kolača''.

Naime, izvesno je da će Benfika na leto prodati svog napadača Darvina Nunjesa za koga su interesovanje pokazali veliki evropski klubovi poput Mančester junajteda, Mančester sitija, Atletika... a spekuliše se da bi od tog transfera lisabonski klub mogao da zaradi i 70 miliona evra, pa čak i mnogo više.

S obzirom da je Nunjes u Benfiku stigao iz Almerije 2020. godine, a da ga je u pomenutom španskom drugoligaši zamenio bivši napadač Partizana Umar Sadik koji takođe ima izvanredan golgeterski učinak, delovalo je logično da bi Benfika mogla da promeni isti recept i sa Sadikom, odnosno da će ponovo poslovati sa Almerijom kojoj je u septembru 2020. godine platila 24 miliona za Nunjesa, a sada će ga prodati za višestruko veću sumu.

Međutim, danas se pojavila nova informacija koju je lansirao portugalski ''Rekord''. Prema njihovim saznanjima, Nunjesa bi u ekipi Benfike trebalo da nasledi 24-godišnji hrvatski napadač Petar Musa!?

On je zvanično član Slavije iz Praga, ali ovu sezonu igra na pozajmici u portugalskoj Boavisti, u čijem dresu je na 32 utakmice postigao 11 golova, uz tri asistencije. Tu je sve vreme bio ''na oku'' ljudima iz Benfike koji će, po svoj prilici, na leto birati između Muse i Sadika.

Naravno, u Partizanu će navijati da Benfika izabere Sadika, a ako Nigerijac u ponedeljak poveća brojke od 15 golova i 10 asistencija koliko je ove sezone postigao u Segundi, ujedno će povećati i svoje šanse da realizuje transfer u Benfiku. Almerija će u ponedeljak od 21 čas dočekati Ponferadinu i pokušati da se vrati na pobednički kolosek posle manje krize i pada na treće mesto na tabeli. Ako verujete u Sadika i drugove, AdmiralBet vam nudi primamljivu kvotu kada je u pitanju broj postignutih golova na ovom meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 08.04.2022
17:23

Pravi navijaci su prptiv bilo kakvog ulaska novca, sve ide u privatne dzepove uprave, klub propada planski.