Da li će Partizanu stići potvrda odlične vesti iz Dunajske Strede?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.06.2021.
21:01
Izvor: Sportske.net

Sa njim i bez njega, to nije ista ekipa.

EPA-EFE/Lukasz Gpgulski
EPA-EFE/Lukasz Gpgulski

Povezane vesti

Partizan nije imao sreće na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, dobio je za rivala slovačkog vicešampiona Dunajsku Stredu koja je po opštoj oceni bila najteža opcija od pet mogućih.

Više o slovačkom klubu možete da čitate OVDE, a sada ćemo akcenat staviti na najboljeg strelca Dunajske Strede, 22-godišnjeg Venecuelanca Erika Ramireza.

On je prošle sezone na 35 mečeva u svim takmičenjima postigao 17 golova, uz osam asistencija, a ovaj učinak je još bolji ako se ima u vidu da je Ramirez najbolji bio u plej-ofu, kada je postigao čak osam golova i posebno se isticao u derbi mečevima, protiv najvećih rivala.

Tako je ovog proleća dao dva gola šampionskoj ekipi Slovana, dvostruki strelac je bio i protiv Žiline, a bio je asistent i u pobedi nad Slovanom u plej-ofu, kada je Dunajska streda slavila sa 1:0.

I, gde je tu odlična vest za Partizan koju smo pomenuli na početku?

Očekivano, posle ovako dobrog golgeterskog učinka, za Ramireza ovog leta postoji interesovanje evropskih klubova, a nedavno je izgledalo da je ruski Rubin već završio posao oko njegovog transfera i da će za tri miliona evra dobiti odličnog napadača koji bi bio konkurencija Đorđu Despotoviću.

Ali, transfer do sada nije zvanično potvrđen, Rubin je bez Ramireza počeo pripreme za novu sezonu, što ne znači da u narednih mesec dana do utakmice sa Partizanom Venecuelanac neće promeniti sredinu.

*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke