Da li će se Degeneku sutra ostvariti san?

Autor: Beta Beta
utorak 23.10.2018.
21:47
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da je atmosfera na stadionu Liverpula dobra, ali i istakao da je ona ipak bolja na stadionu "Rajko Mitić".

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Zvezda će u sredu gostovati Liverpulu u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

"Ovde je atmosfera dobra, ali je u Beogradu malo bolja. Stadion je poseban, ali gde god da igram, da li ovde ili u domaćem prvenstvu, svaka utakmica je ista. Uvek igram maksimalno i atmosfera mi nije bitna koliko to da odradim svoj posao. Biće ovde lepo, sigurno, ali više me zanima teren nego atmosfera. Takva atmosfera da neku, koliku-toliku inspiraciju, ali ne menja nešto mnogo", rekao je Degenek.

"Atmosfera u ekipi je fenomenalna, dobro smo i radujemo se utakmici. Ona se neće mnogo razlikovati od prethodne dve. Igramo bez naše publike, ali šta je - tu je. Spremićemo se što bolje da damo maksimum i odigramo dobro", kazao je Degenek. 

Degenek je naveo da će ekipi mnogo značiti iskustvo iz prethodnog kola i poraza od Pari Sen Žermena rezultatom 6:1. 

"Dobro će nam doći prošla utakmica sa jakom ekipom PSŽ-a. Ne razlikuju se mnogo, iako Liverpul nema baš tako kvalitetne individalce. Naučili smo mnogo iz poslednje utakmice i prilično dobro se spremili za narednu. Znamo šta da očekujemo", kazao je australijski fudbaler. 

Dodao je da bi voleo da postigne gol na Enfildu, ali da mu je prioritet da Zvezda ostane nesavladana. 

"Imam pravo da sanjam. Fudbal se igra za golove, voleo bih da ga dam, ali mi je prvenstveno zadatak da sprečim protivnika da da gol. Ako ja budem dao, to je plus za tim, isto bih voleo koliko i svi ostali u našoj ekipi",
rekao je Degenek. 

Nije mogao posebno da izdvoji od kog fudbalera Liverpula preti najveća opasnost. 

"Oni imaju veoma dobre igrače koji su napred, ali i zadnji vezni daju golove. Opasnost preti i iz prekida, imaju igrače koji dobro igraju u skoku. Tu su (Roberto) Firmino, (Mohamed) Salah, (Sadio) Mane, (Danijel) Staridž. Sve su to fenomenalni igrači, koji mogu da daju gol iz bilo koje prilike", rekao je Degenek. 

Utakmica će se igrati u sredu od 21.00 na stadionu Enfild.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 23.10.2018
22:52

Само да против Ливерпула судија дозволи да играте. Против ПСГ звездиним играчима од самог почетка није дозволио да играју. Сваки дуел и сваки нормалан контакт је био фаул за ПСГ и усмена опомена играчу Звезде. Прича се о намештаљки да се избегну приче о наклоњеном суђењу.