Da li će Stolica biti smenjen kad već neće da podnese ostavku?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.07.2022.
13:12
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal, Sportal.blic.rs

Dan odluke?

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Čelnici Partizana i dalje ''mudro ćute'', već drugi dan posle poraza u Novom Pazaru i zaostatka od već sedam bodova razlike u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu i kao da ne pomišljaju na sopstvenu odgovornost za pet godina bez titule, odnosno tri bez ijednog osvojenog trofeja.

Trener Stolica je svoje rekao, on namerava da nastavi započeto, a sledeći izazov će biti i najteži od početka sezone - gostovanje AEK-u u Larnaki, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Da li će ta njegova namera biti i ostvarena ne zavisi samo od njega, već i od stava klupskih čelnika koji se i sami nalaze na udaru sve većeg nezadovoljstva ogorčenih navijača.

''Sportski žurnal'' prenosi da će tokom popodneva u Humskoj biti održan njihov sastanak sa Ilijom Stolicom, uz procenu da bi bila ''senzacija'' sve osim otkaza treneru ili ''sporazumnog okončanja saradnje''. Pomenuti izvor ide i još dalje i otkriva da bi Stolicu možda mogli da naslede Igor Duljaj ili Albert Nađ, iako je jasno da bi najveća želja svih u Partizanu bila da se Marko Nikolić vrati na mesto uspeha.

Istovremeno, ''Sportal'' prenosi svoja saznanja da u upravi Partizana ne postoji jedinstven stav oko toga da li treba menjati trenera četiri dana pred prvi evropski meč. Navodno bi generalni direktor Miloš Vazura pristao, ali da prvi čovek Partizana Milorad Vučelić ''koči'' smenu aktuelnog šefa struke. Zato se očekuje kompromis po tom pitanju, odnosno da se Stolici pruži prilika protiv AEK-a i u zavisnosti od onoga što ekipa bude pokazala u tom meču rešavaće se pitanje trenera.

Svaka naredna greška u izboru kadrovskih rešenja bila bi još pogubnija za Partizan i teško bi mogla da se nadoknadi imajući u vidu aktuelnu situaciju i poziciju u kojoj se klub nalazi.

Utakmica AEK Larnaka - Partizan igraće se u četvrtak od 17.30h, a AdmiralBet u svojoj bogatoj ponudi ima i igru ko prvi daje gol na ovoj utakmici. Ako verujete da će to biti Partizan, kvota je 1.92.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vidicnemanja
Sunday, 31.07.2022
15:07

Da Stolica treba da ode,treba.Bolje da puste da sami igraci odrede taktiku i da igraju.Ali,kako da odu glavni koji unistavaju Partizan?Tu je problem svih problema