Da li će sudije ''ukrasti šou''? Evo ko sudi Zvezdi i Partizanu na premijeri!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.07.2020.
13:52
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbalski savez Srbije objavio imena sudija za prvo kolo nove sezone Linglong Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Tokom prošle sezone se maltene iz kola u kolo govorilo o sudijskim greškama, neke od njih su bile početničke, bilo je dosta prepucavanja i polemika, pa se nadamo da su na tim greškama svi nešto naučili i da ćemo u narednom periodu gledati i bolje utakmice, ali i bolje suđenje.

Dva dana pred početak nove sezone, FSS je na svom sajtu objavio imena sudija koji će deliti pravdu u prvom kolu.

Šampion Crvena zvezda će u subotu od 19:30h na ''Marakani'' dočekati ekipu Novog Pazara, a pravdu na toj utakmici deliće Bojan Nikolić. Pomagaće mu Nenad Kurčubić i Marko Dimitrijević.

Partizan gostuje u Kruševcu protiv Napretka, taj meč počinje dva sata ranije, a glavni sudija biće Danilo Grujić. Uz sebe imaće naš najbolji ''mahački'' tandem, Dalibor Đurđević-Milovan Ristić.

Zanimljivo će biti i u Senti, gde TSC dočekuje Vojvodinu (petak od 19 časova), a glavni sudija na toj utakmici biće Novak Simović.

Imena arbitara na svim ostalim utakmicama prvog kola možete da pogledate OVDE.
-
Baner 3


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 29.07.2020
14:07

Sta je to sporno u sudijama na nasem mecu? Oterali su Mazica, oterace i Jovanovica (ako vec nisu i njega), kazu da je Grujic najbolji posle Mazica cije je mahace ''preuzeo''. Zna se ko ovde redovno pravi cirkus i ko ovde krade, ali, ne kao u filmu nego zaista.

avatar
Man united
Wednesday, 29.07.2020
18:29

Ја се надам пре него 'отерају' Јовановића да ће га бар пустити да суди који дерби. Нећу да гледам више неке Симовиће и Гробаре из Чокота на највећој утакмици. Ако је неко најбољи и на радару Уефе, тај треба и да суди. Тако је најсигурније.

avatar
Man united
Friday, 31.07.2020
14:44

Први пут чујем да га је неко отерао. Не видим зашто би се то тако интерпретирало. Чували га ко мало воде на длану. Склањали га од дербија само да му сачувају рејтинг у Уефи. Не звучи ми логично да га је неко отерао. Ал, ајде, све је могуће... Чудо спомињеш Глођовића. Смета ти што није Партизану поклонио пенал за уметнички скок у воду Неце Михајловића? Где је тај судија сада? Ја се не сећам кад сам чуо за њега задњи пут. Да није реваншизам због ове ситуације која теби смета?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 30.07.2020
13:57

Neceg "Grobara" iz Cokota, ali, zato je glodjovic bio OK Hahaha Nesto se ne secam da ste u nekom vecem broju tada reagovali (skandalozno delegiranje, a zatim i sudjenje na tom Derbiju), a potom i na odlazak Mazica u Kinu, mozda gresim. Inace, to sto stavljas tu rec pod znake navoda samo govori da se jako pravis nevest i da negiras mahinacije, ne razumem zbog cega to radis.