Da li je Lalat mislio na Pazar?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.03.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

​ Novi Pazar bi mogao da smeni trenera u narednom periodu...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Ne ide Novom Pazaru najbolje u drugom delu sezone i umesto da razmišljaju o Evropi, ekipa sa Jošanice će morati da razmišlja o plasmanu u plej-of jer je i on upitan. 

Naravno, prvi od onih koji su na udaru jeste šef stručnog štaba Igor Matić koji nije mnogo toga doneo u Pazar, a naredni meč bi mogao da bude jedan od najbitnijih za klub jer posle pauze ekipa gostuje Čukaričkom. 

Poraz od Vojvodine je boleo, ali ne samo taj, bilo ih je još dosta u drugom delu sezone, a samo jedna pobeda u sedam mečeva nije nešto čemu su se nadali. 

Zbog toga je izvesno da bi Novi Pazar mogao da promeni trenera tokom reprezentativne pauze, idealan je trenutak za tako nešto jer je jasno da bi Matić posle ovako slabih rezultata mogao nešto da promeni. 

Šok terapija je potrebna, a mediji već povezuju Nenada Lalatovića sa Novim Pazarom, trenerom koji takođe nije mnogo pokazao u drugom delu sezone sa Spartakom i koji je, na opšte iznenađenje, istakao da ima ponude drugih superligaških klubova u ovom trenutku, ali nije iz poštovanja prema treneru navodio koje je ime u pitanju. 

Njegov govor tela je jasno navodio da nije nešto u redu u Spartaku i da nije zadovoljan, pa je sve izvesnije da napušta "golubove". 

Jasno je gde treba tražiti, čini se da ne postoji u ovom trenutku šef struke kojem se jače drma klupa od Igora Matića. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke