Da li je normalno da Zvezda ima ovoliko bodova? Lazetić se ponovo oglasio

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.05.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Trener Metalca obrazložio jučerašnju izjavu o Zvezdinoj dominaciji.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Linglong Superliga Srbije juče je konačno završena za sezonu 2020/21, a ekipa Metalca je u poslednjem kolu gostovala šampionu države, Crvenoj zvezdi.

Milanovčani se nisu dobro proveli, poraženi su sa 5:1, a posle meča dosta pažnje izazvala je i izjava trenera Metalca Žarka Lazetića, koji je Zvezdi ''od srca poželeo da dobije jaču konkurenciju i da gubi više bodova u idućim sezonama''.

Dan kasnije, Lazetić se tim povodom ponovo oglasio i obrazložio pomenutu želju upućenu crveno-belima.

''Želim da bude zanimljivije prvenstvo, da drugi klubovi budu bolji. Za mene nije normalno da izgubiš samo šest bodova u sezoni i trebalo bi svi da se zapitamo šta u našem fudbalu moramo da uradimo kako ne bi bilo tako'', poručio je Lazetić u izjavi za klupski sajt.

Kada je u pitanju ekipa Metalca, Lazetić je zadovoljan ukupnim učinkom i osvojenim desetim mestom na tabeli.

''U odnosu na okolnosti, kad se sve izmeri, od budžeta do toga da smo ekipa koja je tek ušla u ligu, možemo da budemo ponosni kako smo predstavljali klub i svako sebe pojedinačno. Po broju bodova
zvanično, ali i po mnogo drugih parametara, ovo jeste najuspešnija sezona Metalca i zato ponavljam da su za mene naši igrači šampioni'',
zaključio je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 20.05.2021
19:29

Да је Партизна имао овако ефикасну сезону, ја гарантујем да се овај не би јавио. Мени је сасвим нормално да клуб који је светлосним годинама јачи од скоро свих клубова из лиге буде доминантан. Као и Селтик пре неку годину. Све је то нормално што каже Мута.