Da li je Partizan pogrešio? ''Zvezda je pametna...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.07.2021.
19:15
Izvor: Sportske.net

Ima li smisla ovo poređenje?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Partizan se danas i zvanično oprostio od svog dosadašnjeg kapitena Vladimira Stojkovića koji se seli u saudijsku Al Fejhu.

Nema sumnje da će golman njegovih kvaliteta veoma nedostajati Partizanu u narednom periodu, ali jednom mora doći do smene generacija.

Sada se za mesto prvog golmana bore mladi Aleksandar Popović i iskusniji Nemanja Stevanović, s tim da je Popović u startu dobio prednost kod trenera Stanojevića, iako tek treba da se dokaže i na evropskoj sceni, a prvu priliku za to će imati u četvrtak u Slovačkoj, protiv DAC Dunajske Strede.

Ima onih koji smatraju da je Partizan pogrešio što je dozvolio Stojkoviću da ovog leta ode, a jedan od njih je i predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' Mirko Poledica.

On se danas oglasio na Tviteru povodom Stojkovićevog odlaska, ocenjujući pritom da Partizan još dugo neće imati adekvatnu zamenu, uz poređenje sa Zvezdinim čvrstim stavom da zadrži svog prvog golmana i kapitena Milana Borjana.

''Partizan pustio Stojkovića da ide. Takvog golmana neće imati narednih 50 godina. Sada kreće lagani pad.

Nema rezultata bez top golmana. Zvezda je pametna, ne pušta Borjana, znaju da je golman pola uspeha. Najpotcenjenija pozicija u timu a najvažnija'', istakao je Poledica.

Ipak, treba imati u vidu da je Borjan četiri godine mlađi od Stojkovića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke