Da li se sećate kada je Partizan poslednji put primio gol?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.10.2023.
21:12
Izvor: Sportske.net

Nije bilo skoro, mnogi su već zaboravili.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ne samo da Partizan pobeđuje i čvrsto drži prvo mesto na tabeli Superlige, nego je ekipa Igora Duljaja sada znatno čvršća u odbrani, nego što je to bio slučaj u uvodnom delu ove sezone.

Koliko god da je fudbalerima i navijačima Partuzana teško pala prerana eliminacija sa evropske scene, toliko je crno-belima ''pomogla'' da se na mnogo bolji način posvete obavezama u domaćem šampionatu i borbi za titulu.

Posle te bolne eliminacije od Nordsjelanda u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, ekipi Partizana je bilo potrebno još par mečeva da koriguju igru u defanzivi, ali u poslednjih mesec dana to izgleda mnogo bolje.

U prilog tome i najnoviji podatak da posle večerašnje pobede nad Voždovcem od 3:0 u Humskoj Partizan čak 508 minuta nije primio gol.

Ako to imamo u vidu, nameće se pitanje da li se sećate kada je golman Partizana Aleksandar Jovanović poslednji put savladan.

Za one koji su zaboravili, to se dogodilo u Pančevu protiv Železničara, 22. septembra, kada je Partizan kao gost slavio sa 2:1, a crno-beli su jedini gol na toj utakmici primili iz jedanaesterca koji je precizno izveo Aleksandar Đorđević.

Od te utakmice, Partizan je upisao pet prvenstvenih pobeda bez primljenog gola. Redom su pred ekipom Igora Duljaja padali Napredak (2:0), Mladost (2:0), Spartak 3:0), Radnički 1923 (4:0) i Voždovac (3:0). 

Naredni meč ekipa Partizana igra u sredu, u Kupu Srbije protiv Jedinstva u Ubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke