Da se podsetimo - Ovako je Ćurčić objasnio Tadićevo ''precrtavanje'' sa spiska

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.05.2016.
20:47
Izvor: Sportske.net

O Dušanu Tadiću se ponovo govori u superlativima širom Evrope, a brojni ljubitelji fudbala u Srbiji se sada nadaju da bismo ponovo mogli da ga vidimo i u reprezentaciji u kvalifikacijama za Mondijal.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kao što već znate, sada već bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić je pre nešto više od mesec dana ''precrtao'' Dušana Tadića sa spiska reprezentativaca, što je potom izazvalo burnu reakciju fudbalera Sautemptona, koji je istakao da više ne želi da igra za Srbiju dok je na klupi ''Orlova'' Ćurčić.

U međuvremenu, Radovan Ćurčić je razrešen dužnosti selektora, pa se samim tim otvorila mogućnost da se Tadić ponovo vrati među ''Orlove''.

Naravno, sve pod pretpostavkom da će novi selektor imati drugačiju viziju našeg nacionlnog tima u odnosu na Ćurčićevu.

Razlog više za Tadićev povratak u naš nacionalni tim je i njegova današnja briljantna partija protiv Mančester Sitija u Premijer ligi, uz čak tri asistencije u trijumfu rezultatom 4:2.

A u jeku pohvala koje na Tadićev račun večeras stižu sa svih strana, prilika je da se podsetimo šta je Radovan Ćurčić rekao prilikom objavljivanja spiska (bez Tadića) za nedavne prijateljske mečeve sa Poljskom i Estonijom.

''Za reprezentaciju treba da igraju najbolji, bez obzira na godine. Ovo je najbolji izbor, bilo je lakih i teških odluka, a u ovom trenutku je ovo najbolje što Srbija ima'', zaključio je Ćurčić 18. marta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MASSARO
Monday, 02.05.2016
11:10

Tadic ne igra dobro u reprezentaciji kao ni mnogi drugi igraci dok u klubu igraju odlicno. Zasto ? Zato sto u klubu rade pravi strucnjaci, zna se kos sta radi na terenu, imaju taktiku i disciplinu u igri, treneri imaju autoritet. Sve je podredjeno kelektivu a ne pojedincima.

avatar
ACACHELSEA
Monday, 02.05.2016
10:48

Ne potreban igrac u nasoj reprezentaciji.Kada god odigra za reprezentaciju ne vidi se na terenu kao i svi nasi igraci.Takvima kao sto je on koji uslovljavaju reprezentaciju treba dozivotno zabraniti da igraju.

avatar
slaninar
Monday, 02.05.2016
07:47

pa budimo realni sa kim da igra u reprezentaciji? osim njega i Ljajica niko nema tehnike, ovo ostalo sve bekovi. spic kao u nazad da trci, gde mu dati loptu? a da ne spominjem taktiku strucnjaka. ko tu jos moze igrati? treba napraviti skup dobro potkovanih igraca koji nemaju straha da igraju, guraju loptu.

avatar
Patrick Bateman
Sunday, 01.05.2016
23:06

Svaka cast za ovo u klubu ali on u reprezentaciji nije pokazao skoro nista.

avatar
Volem Vosu
Sunday, 01.05.2016
22:54

Nemojte tako,ipak je Cure megastrucnjak. Zna znanje covek.

avatar
Sunday, 01.05.2016
21:26

nisam ni znao da nije u reprezentaciji...gledao sam našu reprezentaciju samo protiv Albanije...smešno je šta rade sa našom reprezentacijom, ispadosmo gori od Hondurasa i Makedonije...

avatar
Petar Petar
Sunday, 01.05.2016
21:22

To sto on tamo dobro igra nema nikakvih dodirnih tacaka sa realno ocajnim nastupima za reprezentaciju. Sve nabrojano na ovoj utakmici on u reprezentaciji nije napravio za deset. Dobar je Tadic, ali mora mnogo bolje kada igra za nas, jer bi realno on trebao da bude vodja ovog tima, a po meni se nije nametnuo za nesto tako. Dace Bog da mu je jedino selektor smetao da bude bar upola dobar kao sto igra u Engleskoj.

avatar
Don Silvio
Sunday, 01.05.2016
21:20

zna curcic jako dobro sta govori...

avatar
Al(a)din
Sunday, 01.05.2016
20:50

Tadic i Ljajic su najbolji fudbaleri u Srbiji

avatar
El Diablo
Sunday, 01.05.2016
22:30
avatar
Al(a)din
Monday, 02.05.2016
08:33

Matic je odavno otisao po k'''u