Daj krv i možeš besplatno na Fejenord!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.03.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Sjajna akcija FK Partizan.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je stigao do osmine finala Lige konferencija, a tamo će igrati jednu od najbitnijih dvomeča u novijoj istoriji kluba, protiv holandskog Fejenorda. 

Pomoć crno-belima je preko potrebna, pa je i klub krenuo u akciju koja je i humanitarne prirode. 

Naime, svako ko bude dao krv na platou ispred zapadne tribine stadiona u Humskoj, dobiće i ulaznicu za pomenuti duel protiv Fejenorda. 

"Partizan poziva sve navijače i simpatizere crno-belih da pokažu svoju humanu stranu tako što će u sredu i četvrtak, 9. i 10. marta 2022. godine, u terminima od 10 do 18 časova u sredu i od 12 do 18 časova u četvrtak, dati krv u jednom od dva autobusa Instituta za transfuziju krvi, koji će biti smešteni na platou ispred zapadne tribine stadiona i tako pomoći u spašavanju ljudskih života! Svi davaoci krvi koji potvrdu dobijenu od "Instituta za transfuziju krvi" pokažu na blagajni 1 stadiona Partizana, dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu osmine finala UEFA Lige konferencije protiv Fejenorda. Davaoci krvi će moći da biraju stranu stadiona sa koje će bodriti svoj klub: istok, jug ili sever", stoji u saopštenju Partizana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke