Damjanović pred Jedinstvo: "Najvažnija utakmica otkako sam ja trener"

Autor: Sportske Net
nedelja 06.10.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

TSC je u prethodnom kolu SLS pobedio Čukarički.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a u 21 sat dočekuju ekipu Jedinstva iz Uba, u okviru 11. kola Superlige Srbije. 

Trener ekipe iz Bačke Topole Jovan Damjanović istakao je da je utakmica sa Astanom u Ligi konferencija, koju je njegov tim izgubio, zaboravljena, te da se okreću obavezama u domaćem šampionatu. 

"Ovo je za nas jedan od najvažnijih duela od kako sam ja trener, želimo da nastavimo sa igrama kakve smo pružili u prethodna dva kola, a pre svega da dođemo do pozitivnog rezultata i vežemo treću prvenstvenu pobedu u nizu, tako da u pauzu uđemo u dobrom kontinuitetu. Pred nama je još mnogo posla i maksimalno se spremamo za nastavak lige“, kazao je Jovan Damjanović.

Jedinstvo je poslednje na tabeli, ali je u 10. kolu slavilo protiv Spartaka. 

"Podižu formu iz utakmice u utakmicu. Poznajem njihovog trenera, dugo je tu, oseća grupu i polako podiže nivo igre. Maksimalno ih respektujem, u dobrom su momentu i znam da moramo da budemo skromni kako bi došli do rezultata koji želimo. Naravno, mi imamo naš kvalitet i očekujem da meč završimo povoljnim rezultatom“.

Damjanović je najavio promene u ekipi u odnosu na utakmicu sa Astanom. 

"Biće nekih rotacija u timu, ali imamo dobar igrački kadar i momke koji su sveži. Moramo da naviknemo da igramo na svaka tri dana kako se igra svuda u svetu, pa o tome i ne treba da pričamo. Bitno je da mentalno budemo jaki i fokusirani smo na mečeve pred nama i cilj koji smo zacrtali pa će nagrada doći“.

TSC je trenutno deveti na tabeli sa 13 bodova, Jedinstvo je 16. sa četiri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke