Dan nakon evrogola u Humskoj - Lazar Nikolić promovisan u Zvezdi!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 24.10.2022.
15:48
Izvor: Sportske.net

Pojačanje na desnom beku.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Juče pobeda u Nišu i vraćanje prednosti u odnosu na Partizan u Super ligi Srbije na +7, a danas novo lice na "Marakani".

Desni bek Javora iz Ivanjice Lazar Nikolić novi je fudbaler prvaka Srbije, objavio je danas klub iz Ljutice Bogdana. Ugovor je potpisan pre tri dana i važiće do leta naredne tri godine, a Nikolić će se novim saigračima pridružiti početkom 2023.

Upravo je Nikolić bio strelac u jučerašnjem remiju Javora protiv Partizana u Humskoj, 23-godišnjak je sjajnim pogotkom doveo Ivanjičane do vođstva.

Nikolić je karijeru počeo rodnom Leskovcu, prošao je mlađe kategorije Partizana i italijanskog SPAL-a, a seniorski debi imao je u dresu Javora u kojem je zabelžio 100 nastupa.

"Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona", rekao je Nikolić na promociji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke