Dan oproštaja - Revija promašaja u Senti, ugasila se era u Mačvi, Čuka iza "večitih"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 18.05.2021.
17:53
Izvor: Sportske.net

Golovi na svim mečevima u tereminu od 16 sati.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole, Čukaričkog i Mačve ostvarili su pobede u poslednjem kolu Super lige Srbije.

Pitanje svih pitanja za tri meča koja su odigrana od 16 sati u domaćem prvenstvu - kako je u Senti viđeno samo tri gola? Zaista, vatromet promašaja na stadionu od kojeg se TSC oprostio budući da se od naredne sezone sele na najmodernije zdanje srpskog fudbala.

No, u utakmici odigranoj u Senti, TSC je Mihaila Banjca i Nenada Lukića došao do trijumfa, a jedini pogodak za Inđiju delo je Dimitrova, koji je mogao da promeni tok ovog meča da je bio precizan posle kolosalne prilike u drugom poluvremenu. Isto se može reći i za TSC za koji su promašivali Lukić, Đakovac i ostali.

Čukarički je za tri minuta uspeo da postigne dva pogotka i to im je donelo trijumf protiv Radnika iz Surdulice. Lukić i Pantić su pogađali između 33. i 36. minuta, dok je Spasić u završnici uspeo da umanji ovaj rezultat. Ovim trijumfom, Čukarički je došao do željenog trećeg mesta na tabeli, ali ukoliko Vojvodina savlada Proleter, tim Nenada Lalatovića će sezonu završiti iza "večitih".

Mačva je golom Ortiza došla do tri boda protiv Zlatibora i na taj način se oprostila od Super lige, ali i od svog kapitena Filipa Pejovića koji je u toku ove sezone odigrao 500. utakmicu u dresu kluba iz Šapca. On je okončao profesionalnu karijeru koju je uglavnom proveo u Mačvi.

Rezultati:

TSC - Inđija 2:1 (1:1)
Čukarički - Radnik Surdulica 2:1 (2:0)
Mačva - Zlatibor 1:0 (0:0)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke