Dan posle - Jovanoviću pao ''kamen sa srca'', Trifunoviću bitniji rezultat od ličnog učinka

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.07.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Uz maestralnog Natha, njih dvojica su juče u Ubu bili u prvom planu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je juče ubedljivo trijumfovao protiv ubskog Jedinstva, bilo je 4:0 za crno-bele koji su najavili uspon forme i koji su ujedno iskoristili Zvezdin kiks protiv Mladosti iz Lučana (2:2).

Dan posle, svoje utiske su u razgovoru za klupski sajt izneli mladi Nemanja Trifunović i nešto iskusniji Đorđe Jovanović, koji su uz Natha bili strelci na jučerašnjoj utakmici.

Trifunović je najpre iznudio penal koji je Natho realizovao, a zatim je na asistenciju Jovanovića zatrwsao mrežu domaćina.

''Iskreno, to mi nije toliko važno, koliko da smo dobili utakmicu. Bilo je teško podići se posle utakmice u Lublinu, ali samo zajedničkim ciljem i konstantnim radom i predanošću, sklonili smo fokus sa Poljske i svu energiju usmerili na ligašku utakmicu.

Mi smo Partizan i to se od nas očekuje. Nismo smeli da izneverimo navijače, hvala im što su bili tu da nas podrže, mnogo nam znači'', izjavio je Trifunović.

Otkrio je i da su mu najveću podršku od saigrača davali Milan Lazarević i Nemanja Nikolić. 

''Govorili su mi da se opustim i da igram onako kako to radim na treningu i da će biti sve super''.

Đorđe Jovanović je u prvom poluvremenu propustio tri dobre prilike, ali je u nastavku to nadoknadio sa dva pogotka.

''Prva utakmica, malo sam bio nervozan, teška za nas posle Dinama, ali se dobro završila. Imao sam na terenu dobre saigrače, Natho mi je dao mnogo dobrih lopti i slušao sam savete trenera, tako da se sve isplatilo.

Jedna utakmica, dva gola, ništa ne menja, ali je meni lakše, jer sam kod samog sebe skinio teret i pao mi je kamen sa srca. Trudiću se maksimalmo svakim danom i nadam se da će biti sve bolje i bolje'', rekao je Jovanović i dodao da golove posvećuje porodici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke