Dan posle, šta je Borjan obećao svim Zvezdašima?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.03.2022.
18:22
Izvor: Sportske.net

Golman i kapiten crveno-belih oglasio se tokom popodneva na Instagramu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda iz godine u godinu pomera granice na evropskoj sceni, a iako je sinoć zaustavljena u osmini finala Lige Evrope, igrama u dve utakmice protiv Glazgov Rendžersa pokazala je da zaslužuje ne samo četvrtfinale ovog takmičenja, već i nešto više.

Posle svega, u Zvezdi su ponosni na svoj tim, a tim povodom se danas na Instagramu oglasio i kapiten Milan Borjan koji je navijačima obećao još više uspeha i pobeda u narednim godinama.

"Zvuči kao folskula ako kažem da sam jako ponosan na moj tim, na ove momke koji ginu za svaku loptu, ja zapravo nisam ponosan već preponosan.

Ponosan sam i na sve ljude u klubu od ekonoma, spremačica, kuvara, fizioterapeuta koji svojim odnosom prema nama doprinose da budemo sve bolji i jači. Kada se setimo gde je naš klub bio pre sedam godina i gde smo sada, nemoguće je ne osećati ovoliki ponos i zadovoljstvo koje ja trenutno kao kapiten osećam.

Hvala najboljim navijačima koji shvataju koliko se dajemo za naš grb i koji nam to vraćaju onakvom emocijom kakva je sinoć bila na stadionu.

Želim da im obećam da nastavljamo da gazimo još sigurnije i jače ka novim pobedama, evropskim uspesima i titulama", napisao je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke