Danas kraj za Igora Duljaja? Dva kandidata za mesto "čuvara klupe" u Partizanu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.04.2024.
07:22
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Partizan posle poraza od TSC smenjuje trenera...

Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tokom prošle večeri počele su da stižu informacije o smeni Igora Duljaja. Naime, priča se da će mu uprava uskratiti poverenje nakon poraza od TSC kojim je Partizan doveo u pitanje drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ono što je sigurno je da će danas zasedati upravni odbor kluba, da će jedna od tema biti i status aktuelnog trenera. Crno-beli su nakon poraza u derbiju, ispadanja iz kupa, novim neuspehom ostali na samo +4 u odnosu na TSC, do kraja je još pet kola.

Već prošle nedelje su objavljena saznanja da u Humskoj žele Vladu Ivića na klupi i da bez obzira na rezultat Duljaj neće biti trener naredne sezone. On je preuzeo crno-bele, klub čija je legenda i u kome je ponikao u najtežoj situaciji, jesenas ih doveo do prvog mesta, ali nisu izdržali u istom ritmu tokom proleća. 

Ko će naslediti Duljaja ako danas bude smenjen?

Jedna varijanta je Albert Nađ koji je vodio tim na derbiju, nakon suspenzije Duljaja, a druga, kako je procurilo, Radoslav Batak bivši trener Vojvodine, Novog Pazara i Nišlija. On je počeo sezonu u Vojvodini, ali je brzo smenjen posle lošeg starta šampionata.

Računa se da će svakako novo lice na klupi biti samo privremeno, do kraja sezone kada će, kako rekosmo, Ivić biti prva opcija, mada neki pominju i Feđu Dudića koji čini čuda sa kragujevačkim Radničkim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke