Današnja utakmica otvorila oči - Ima li Partizan kvalitet za titulu? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.10.2019.
17:40
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana nezadovoljni viđenim.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Ponovo su fudbaleri Partizana razočarali.

Danas je ekipa Sava Miloševića doživela novi poraz, ovoga puta odČukaričkog u gostima i to rezultatom 2:1.

Crno-beli su uspeli da sustignu prednost domaćina, ali su posustaliu poslednjim minutima kada su sve karte bile bačene na napad.

Šta misle navijači?

Nisu zadovoljni, smatraju da je odigrana još jedna loša utakmica, amišljenja su i da bi pojačanja dobro došla kao i da ovo nije tim zatitulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejanera2
Thursday, 31.10.2019
10:48

Partizan nema ni blizu tim za titulu. Kao prvo dubina (klupa) skoro da ne postoji, ima tih 13-14 igraca koji se menjaju i kad bilo ko mora da odsustvuje odmah se vidi rupa (tacnije ambis). Druga stvar je sto ne postoji balans izmedju linija tima bilo po linijama od odbrane do napada bilo sa leva na desno. Pogledajte samo odbranu kako je naopako naslagana odnosno kako niko nije vodio racuna o alternativama. Pavlovic igra odlicno ali je jos dete koje pravi greske koje nece praviti za nekoliko godina kada iskustvo od njega napravi igraca koji se trosi znatno manje samim prepoznavanjem situacije na terenu i boljim pozicioniranjem. I sada su njegove greske, u poziciji, male a bice jos manje a uz njegovu borbenost bice igracina. Ali sa kim igra u toj odbrani? Ostoic se oprastao od karijere i onda dao gol u derbiju i eto ga starter svaku, Dinga nista, Vujcic nista. Dakle 4 stopera a najmladji treba da je vuce?! A sta ako se povredi? Sta ako ga slomi ovoliki broj utakmica u kojima konstantno igra i svi gledaju u njega? Bez njega Partizan nema stopere! A na bekovima jos gore! Celavi u istoj situaciji kao i Pavlovic. Sve na njegovim ledjima a alternativa Pesukic (do danas 2 utakmice a doveden da igra svaku ako se Miletic proda) a na levoj strani se pojavio Urosevic (postao igrac u 25 godina?!?) pre ce biti da se pojavio zato sto nema ko drugi a igra u Partizanu protiv koga se vecina klubova brani pa je i pritisak na njega manji nego npr u Vojvodini ili Cuki.

avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 31.10.2019
10:20

Partizan može da igra utakmice u kojima je autsajder,jer tada igra primereno kvalitetu i karakteristkama igrača,znači defanzivnije sa orijentacijom na kontre i polukontre,kao Čuka juče. Da bi jedan tim igrao ultraofanzivno treba mnogo kvaliteta,a to Partizan ,a i bilo ko drugi u SLS nema.Kod nas Zvezda i Partizan startuju sa negativnim rezultatom (na žalost u našoj ligi nerešeno je za njih ravno porazu),dok u Evropi igraju zatvorenije i onda šta se uradi ,uradi,a i remi je kao kuća,iz te defanzive pojavi se po koja prilika i eto uspeha.U SLS ako ne povedeš na vreme,uvlači se nervoza,a ako tome malo pripomognu sudije,eto velikih problema. Zvezda ima duplo veći budžet od Partizana,a Partizan desetostruko veći od ostalih članova SLS-a i onda je normalno da te ekipe imaju pristup da prime što manje golova,a nema utakmice na kojoj ne stvore iz kontri ,koje ne znamo da branimo,par zicera. U Partizanu je Tošić igrač manje na terenu(za njega Zakarić izmislio igru u oba pravca),a o odbrani prekida da ne pričamo.Čuka da gol iz kornera,na strani koju brane tri igrača (Asano na prvoj stativi ?,Urošević i mislim Ostojić),svi kasne,a šta Asano može da odbrani svojom visinom?Sve u svemu ono juče viđeno je realnost,a lično sam se pribojavao i tako nešto očekivao.Danas potpisujem da nas isto čeka i u subotu protiv Voše.

avatar
carbone
Thursday, 31.10.2019
09:28

Partizan nema roster igraca, odigra jednu na srce tipa derbi i Evropa i onda tri ih nema nigde.Radi jedino dobru stvar da forsira mladje igrace i tu respect.

avatar
Superliga
Wednesday, 30.10.2019
22:41

Imaju kvalitet, ali za vodojazu iz grosnice. 😂😂😂

avatar
Tas123
Wednesday, 30.10.2019
22:12

Mozda je moje gledanje i razmisljanje pogresno(gledam utakmice na tv, jer radim po min 10 sati) 1 gol necu da komentarisem (sreca ili uvezbanost) ali kod drugog gola Stojkovoc je mogao da izadje na loptu i zavrsi napad bez problema( to nije prvi put za takvu gresku) svaka cast stojketu ali mislim da je vreme za klupu(kao Bufon). Da se da sansa Stevanovicu jer je ipak gladniji za dokazivanje. Sto se tice Tosica ni na klupu za rezerve.

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
12:45

Nije pogresno.

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 30.10.2019
22:10

Ima ti za play off

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 30.10.2019
21:21

To vam i mi objašnjavamo da vi gubite na ferku,samo vam vaše vođe pune glavu kako vas kradu...

avatar
Osijek 51
Wednesday, 30.10.2019
20:32

Pitanje je suvisno, naravno da nema. Ovo je vec sindrom poraza od malih timova i tako ce biti dokle god su starteri Stojkovic, Tosic i Asano. Savo je sujetan i nece da prizna greske koje sigurno vidi...

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
12:44

I Urosevic bi mogao malo da predahne.

avatar
Misosesic
Wednesday, 30.10.2019
19:26

Ma nije Partizan izgubio nego je na Zvezdinoj utakmici bilo navlačenja to je bitno.Grobari ne gledaju kako njihov tim igra nego kako sudija sudi na Zvezdinom meču.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 30.10.2019
19:15

cestitam cuki stjke i savo poklonili pobedu sava biro ovaj roster a ne neko drgi sta kuka preki ocajan i odbrana i napad stjk cesto gresi ispucava loptu bez veze bodovi odlaze javi se savo

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
12:44

Brate, ti svaki put kao da se javljas iz druge galaksije.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 30.10.2019
19:02

Не знам за нашу лигу јер баш и не пратим,ал за Премијер лигу има сигурно. Ако се водимо логиком оног 🔸⭐ , наравно. Партизан надиграо Јунајтед,Јунајтед надиграо Ливерпул који је први у ПЛ и ето га.

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
12:43

Vi nadigrali Liverpul? :-)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
18:57

Nema kvalitet da igra protiv zvezdinih sudija. Sudija Milanković, nova zvezdina zvezda je presudio utakmicu, da je isključio Šapića niti bi dali prvi gol, a igrali bi i sa igračem manje skoro celu utakmicu kada je namerno laktom u glavu sprečio Sadika da ima šansu 1 na 1 s golmanom. Krao je i posle i vreme i slobodnjake na ivici šesnaesterca Čukaričkog. Svi napolje iz srpskog fudbala!

avatar
Gogi-11
Thursday, 31.10.2019
07:47

E da su vasi pokrili sapica i da je stojkovic istrcao na loptu kod drugog gola vi bi ste mozda i pobedili.... a kolko je auta bilo na vasu stetu?

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
18:55

Ima, ali, definitivno nema trenera, o upravi koji bi stajala iza igraca da i ne pricam. Ni Marko Nikolic nije imao drugog desnog beka (doduse, jeste pravog prvog) i do zime nije imao pravu alternativu za Djurdjevica koja mu je kasnije zapravo postala partner u spicu, jeste ovde dosta toga i do igraca, ali, pre svega je do sefa struke i to bi i slep ili poluslep covek morao da konstatuje i prizna.

avatar
Padinjak21
Wednesday, 30.10.2019
18:42

Koji je igrac onaj Jaguar! U pravu je bio Binic...