Danci došli po Ohija, Arapi po Pavkova - Zvezdi se smeše milioni!

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.08.2022.
19:32
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Ponude za napadače pune kasu "crveno-belih".

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je rešila pitanje prvog napadača angažovanjem Aleksandra Pešića koji je odmah počeo da opravdava visoka očekivanja.

"Crveno-beli" bi sada mogli da dobro popune kasu prodajom dvojice preostalih napadača Ohija Omoijuanfoa i Milana Pavkova.

Telegraf prenosi da je Ohi u poodmaklim pregovorima sa Brondijem, koji je pripremio milionsko obeštećenje za njega, kao i da je Zvezdi stigla ponuda iz Saudijske Arabije za Milana Pavkova koja je zadovoljila čelnike "crveno-belih".

Pavkov se nalazi na korak od transfera u Saudijsku Arabiju koji bi mogao da se dogodi odmah nakon revanša protiv Makabija iz Haife, sa druge strane Ohi uveliko pregovara sa danskim klubom koji je spremio 1.000.000 evra.

Ohi je ove sezone upisao svega 18 minuta u Super ligi Srbije, dok je Pavkov bio prvi napadač pre dolaska Pešića, postigao je i šest golova na isto toliko nastupa u domaćem šampionatu i kvalifikacionim mečevima za Ligu šampiona.

Dakle, Zvezda bi od ove dve prodaje zaradila milionsku sumu, veliki deo tog novca, tačnije 2.500.00 uložiće u potpis novog napadača uzevši u obzir da će odlaskom Ohija i Pavkova Dejan Stanković ostati samo sa Aleksandrom Pešićem kao klasičnim napadačem.

Pre toga, treba eliminisati Haifu, "kec" na Zvezdu u AdmiralBetu vredi 1.77.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke