Danci posetili Humsku

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.11.2017.
10:36
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Predstavnici Fudbalskog saveza Danske i fudbalskog kluba Kopenhagen posetili su u nedelju stadion u Humskoj i bili gosti aktuelnog šampiona Srbije.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Danska delegacija brojala je oko trideset fudbalskih radnika koji su u Beograd došli kako bi proširili svoja znanja najvažnijoj sporednoj stvari na svetu ali i kako bi napravili nove kontakte u inostranstvu.

Predstavnike FS Danske i šampiona te zemlje Kopehagena na stadionu u Humskoj primili su direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović, Miodrag Radović direktor Omladinske škole Partizana, Aleksandar Stepanović direktor stadiona, trener mlađih kategorija Nebojša Nešković, kao i marketing asistent Atila Hasanagić.

"Drago nam je da smo danas mogli da ugostimo delegaciju fudbalskih profesionalaca iz Danske, koji su iskazali veliku zahvalnost za gostoprimstvo i želju za napredak njihovog fudbala, ne samo u domaćim okvirima, već i izvan njega. Kao klub koji godinama unazad igra evropska takmičenja, a pritom je i rasadnik fudbalskih talenata, posebno nam je drago što smo započeli mnoge teme koje će biti od koristi za obe strane" kaže direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović.

Gosti fudbalskog kluba Partizan imali su priliku da obiđu stadion i upoznaju se sa istorijatom crno-belih ali i sa radom Omladinske škole koja je godinama unazad jedna od najproduktivnijih u Evropi.

Posle prijema i razgovora tokom kojeg su postavljeni i temelji za buduću saradnju na planu Evroscene, delegacija iz Danske se uputila ka Šapcu,  gde su pogledali utakmicu 16. kola Super lige Srbije između Mačve i Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 59
Monday, 06.11.2017
19:22

Uprava Partizana mora da nađe način da produži ugovor Evertonu i da Jovanović potpiše profesionalni ugovor, ovo drugo naglašavam ovom prilikom