Đanijeva nova luda ispovest, kaju se i Džaja i Aleks Ferguson!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 23.10.2021.
10:24
Izvor: Sportske.net

Ko zna kojim bi tokom išla njegova karijera.

Kup Prijateljstva
Kup Prijateljstva

Povezane vesti

Nekadašnji srpski fudbaler Saša Ćurčić, poznat kao Đani, otkrio je da je bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, ali da se tadašnji direktor kluba Dragan Džajić nije pojavio na dogovorenom sastanku na Karaburmi.

Ćurčić je u nekadašnjoj Jugoslaviji igrao za OFK Beograd i Partizan, ali javnosti do sada nije bilo poznato da je sa Stare Karaburme trebalo umesto put Humske da krene ka Ljutice Bogdana.

"Trebalo je da pređem u Zvezdu, mnogo pre Partizana. Prvo da se zna neka priča. Trebalo je da dođem iz OFK umesto Jugovića da igram Kup šampiona", otkrio je Ćurčić u emisiji "Spotlight" kod Igora Miljke.

Dodao je da se na tom sastanku nije pojavio Džajić.

"Profesor Zelenović iz Palilulca, koji je otrkio Dragana Džajića uhvatio mene i oca, doveo me preko puta Džajine kuće na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran".

Nekadašnji fudbaler naslutio je razlog ovakve odluke treće Zvezdine zvezde.

"To je bilo mnogo pre Partizana kada sam debitovao za reprezentaciju. Trebalo je da se dogovorimo sve, međutim, izgleda da mu je neko rekao "ne treba ti novi Milko, ne treba ti problem", i čovek se nije pojavio na sastanku. Inače, sam trebao mesto Jugovića da uđem to je bilo mesto za mene".

Otkrio je i da je pre Aston Vile trebalo da dođe u Junajted, ali je splet čudnih okolnosti uticao da završi u Birmingemu.

"Džaja se sad kaje, ali ja nemam ništa od toga. Isto kao Ferguson, ja sam pre Aston Vile trebalo da dođem u Junajted sve je bilo dogovoreno. Ian Meknil, onaj matori koji me je doveo u Vilu došao da gleda Govedaricu u Solunu kad je igrala reprezentacije", naveo je dodajući da je u to vreme bio u lošim odnosima sa čelnicima Partizana i trenerom Ljubišom Tumbakovićem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke