''Davljenici'' se raspucali u Linglong Superligi, imamo i GOLČINU sezone!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.05.2021.
17:52
Izvor: Sportske.net

Kakav prosek, tri utakmice 14 golova!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

I to se dogodilo - kruševački Napredak prekinuo je seriju od šest uzastopnih pobeda u Linglong Superligi današnjim porazom od domaćeg Voždovca u Beogradu, rezultatom 4:2.

Tako su Kruševljani sada ponovo ugroženi u borbi za opstanak i biće im potreban bar još bod ili tri, kako b ostali u Superligi. Voždovčani su ih ovom pobedom stigli na tabeli, i sada obe ekipe imaju po 47 bodova.

Purtić iz penala u 21, zatim Stojčev u 34. i Janković pet minuta kasnije su svojim golovima praktično rešili pitanje pobednika već u prvom poluvremenu.

U nastavku, Marinković je u 62. smanjio na 3:1, usledio je još jedan gol Stojčeva za domaće, a konačnih 4:2 postavio je Bačanin u 82. minutu.

Veoma ubedljiv na svom terenu bio je i Novi Pazar, koji je rezultatom 4:1 savladao ekipu Mladosti iz Lučana i tako bar do sutra izašao iz zone ispadanja, gde je sada ''potonuo'' niški Radnički, koji se sutra sastaje sa Radom na ''Čairu''.

Mladost je povela golom Jovanovića u 22. minutu, ali je usledio ekspresni preokret Pazaraca preko Hadžibulića, Sisea i Aganspahića iz penala. U drugom poluvremenu još jedan penal za Novi Pazar i još jedan gol Aganspahića za konačnih 4:1.

Važne bodove u borbi za opstanak ostvario je i Proleter, koji je pred svojim navijačima savladao surdulički Radnik sa 3:0. Pamtiće se golčina Filipa Kneževića u drugom poluvremenu, za konačnih 3:0, kada je fantastičnim volej-udarcem sa dvadesetak metara poslao loptu pod prečku. Možda i najlepši gol ove sezone! Bio je to drugi Kneževićev pogodak u ovom meču, prethodno je pogodio i iz penala u 63. minutu, a tri minuta kasnije u strelce se upisao i Mirosavljev.

I Proleter sada, kao i Napredak i Voždovac, ima 47 osvojenih bodova.


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke