''Đavoli'', ovo ste čekali - Radnički počinje prodaju karata za evropski debi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2024.
19:58
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani objavili sve najvažnije informacije oko prodaje karata.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 je prošle sezone ostvario vekovni san o plasmanu na evropsku scenu i sada je došlo vreme da se na tu scenu i izađe.

Prvi rival ekipi trenera Feđe Dudića u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija biće crnogorski Mornar iz Bara, a prva utakmica njihovog dvomeča je na programu u četvrtak od 20 časova na stadionu ''Dubočica'' u Leskovcu, gde će Radnički kao domaćin dočekati Barane.

Kragujevčani su večeras objavili kada i gde će se obavljati prodaja karata za ovu utakmicu, a što navijače Radničkog u ovom trenutku i najviše interesuje.

Kako je saopšteno iz kluba, prodaja ulaznica obavljaće se kod kafane Balkan, u ponedeljak od 18 do 22h, u utorak i sredu u vremenu od 10 do 14 i od 18 do 22 časa, kao i u četvrtak na dan utakmice na stadionu u Leskovcu od 17 časova. Ulaznice možete kupiti i online na sajtu ticketline.rs.

Što se tiče cena karata, ulaz na zapadnu tribinu koštaće 1.000 dinara, na istočnu 800, a na južnu 500 dinara.

Sada je na popularnim ''crvenim đavolima'' da u potpunosti ispune tribine u Leskovcu i da maksimalno podrže Dudićev tim da ostvari što bolji rezultat pred revanš 30. jula u Podgorici. Ne sumnjamo da će to i učiniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke