Debakl Vranjanaca u prvom meču baraža!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.05.2019.
18:57
Izvor: Sportske.net

Katastrofalnih prvih pola sata za goste iz Vranja u današnjem meču. Dodatni udarac doživeli su i početkom drugog poluvremena.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Iznenađenje, ili ne, tek ekipa Inđije danas je na svom terenu ubedljivo savladala još uvek aktuelnog superligaša, Dinamo iz Vranja, rezultatom 3:0 u prvom meču baraža za popunu Superlige!

Revanš je u nedelju u Vranju, ali posle današnjeg rezultata, jasno je da Vranjance čeka veoma težak zadatak da izbore opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Sva tri gola postignuta su već u prvih pola sata.

Ivan Rogač je sa bele tačke u četvrtom minutu doveo Inđiju u vođstvo, a prednost domaćih duplirao je Dimitrov u 22. minutu.

A dok su gosti iz Vranja u par navrata pogađali prečku gola Inđije, Dimitrijević je na drugoj strani, u 32. minutu posle odlične kontre i asistencije Bađija povisio na 3:0 udarcem iskosa sa desne strane.

Do kraja prvog poluvremena je prednost domaćih mogla da bude i još ubedljivija.

Početkom drugog, novi udarac za Dinamo - Macukas je u 52. minutu dobio crveni karton zbog koškanja sa Anđelkovićem, potom i trener gostiju Dragan Antić zbog protesta, pa su gosti su do kraja nastavili sa igračem manje, bez pomoći šefa struke, i bili su nemoćni da dođu bar do počasnog pogotka.

Vidić je do kraja propustio dve prilike za domaće, Dimitrov još jednu, pa Vranjanci čak mogu da budu i zadovoljni konačnim epilogom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Wednesday, 22.05.2019
21:43

Nisu ni zasluzili da ostanu gledajuci celu sezone, ne samo zadnjih nekoliko utakmica.

avatar
Lakarijee
Wednesday, 22.05.2019
19:52

Kako debitanta? zaboravljate da je Indjija vec igrala jednu sezonu u superligi Srbije?