Debitant u Crvenoj zvezdi ostvario dečački san

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.08.2021.
10:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Veliki dan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Debi na utakmici trećeg kola Super lige Srbije koju je Crvena zvezda odigrala protiv Spartaka na gostujućem terenu (1:3) zabeležio je mladi golman Miloš Gordić.

"Ostvario mi se dečački san, drago mi je što sam debitovao na utakmici u kojoj smo pobedili. Zahvalio bih se šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću i celokupnom stručnom štabu na poverenju koje su mi ukazali. Nije bilo treme, malo sam razmišljao, znao sam sve kako funkcioniše pred našim navijačima, iako nismo kući igrali, svakako je ovo veliki vetar u leđa. Saigrači, kao i ceo stručni štab su me podržali i hvala im na tome", istakao je Gordić, prenosi klupski sajt.

Mladi čuvar mreže našeg tima nije krio značaj ovog meča za njegovo samopouzdanje i dalji rad.

"Pričao sam sa kapitenom Borjanom, to su uobičajeni razgovori ništa se nije mnogo razlikovalo ni pred ovu utakmicu. Nije čest primer da se mladi golman nađe među stativama i zbog toga sam veoma zahvalan na ukazanom poverenju, radi se o veoma odgovornoj poziciji u timu. Upravo mi je debi motiv da nastavnim da radim još jače u narednom periodu i da se dokazuje", poručio je Gordić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke