Deca kluba pokrenula Parni valjak, Partizan prodisao u Lučanima!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.09.2024.
18:56
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" konačno upisali novu pobedu.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su u Lučanima ekipu Mladosti rezultatom 3:1 u meču 10. kola Super lige Srbije.

"Crno-beli" konačno su prekinuli crni niz bez pobede i posle debakla u Večitom derbiju ostavili veoma dobar utisak pred zvaničan dolazak Sava Miloševića.

Ekipa je pod vođstvom privremenog rešenja Branka Vukašinovića delovala ofanzivno od samog početka meča, a početnu inicijativu Partizan je krunisao golom Mihajla Ilića u 12. minutu posle kornera Antića s desne strane.

Usledio je nešto mirniji ritam, Mladost nije uspevala da pronađe rešenje u fazi napada, dok je gost na dobar način iskoristio prostor koji su ostavili domaćini.

Akciju je u 26. minutu povukao Zahid, lopta je stigla do Kovača koji je uposlio Đorđa Jovanovića, a napadaču nije bilo teško da rutinski matira nemoćnog Stamenkovića.

Mogao je Jovanović do još jednog gola nedugo nakon toga kada je loše zahvatio loptu posle centaršuta Zubairua, dok je Zahid nakon toga pogodio stativu.

Na drugoj strani uzvratio je Ćirković čiji je udarac uspeo da zaustavi Jovanović, a Zubairu je zatresao prečku, što je kaznio Aleksandar Pejović golom u poslednjim trenucima poluvremena sa penala koji je skrivio Mujakić.

Nije to mnogo poremetilo fudbalere Partizana koji su od početka drugog dela igre ponovo preuzeli inicijativu, a onda je sevnula prava "bomba" Stefana Kovača koji je na fenomalan način zatresao mrežu Mladosti sa više od 20 metara.

Imao je i klub iz Lučana svojih šansi, pretili su Krsmanović i Pejović, ali je njihove udarce uspevao da ukroti Jovanović, da bi nakon toga Partizan uspešno spustio ritam meča i rutinski priveo utakmicu kraju.

Deca Partizana udahnula su vazduh "crno-belima" koji su posle današnje pobede zauzeli šestu poziciju sa 14 bodova.

Mladost je treća sa 19.


    <div style="font-size:12px;font-family:Arial,sans-serif;text-align:left">
      Standings provided by Sofascore
    </div>

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke