Degenek i Zvezda - Sve nagoveštava povratak!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 04.06.2023.
12:15
Izvor: Sportske.net

Progovorio i fudbaler.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Crvena zvezda želi Miloša Degeneka, a sada je jasno da i bivši fudbaler "crveno-belih" jedva čeka da se vrati na "Markanu".

Novi trener šestostrukog uzastoppnog šampiona Srbije Barak Bahar odredio je dolazak 29-godišnjeg reprezentativca Australije kao jedan od najvažnijih poslova u letnjem prelaznom roku i namenio mu ulogu desnog beka u mečevima Lige šampiona.

Degenek je pod ugovorom u sa članom američke MLS lige Kolambusom, ali mu on ističe već na kraju godine, te Zvezda neće morati mnogo da plati kako bi pouzdanog defanizvca ponovo vratila u svoje redove.

Danas je i sam fudbaler u izjavi za "Alo" potvrdio da ga želi nazad u Beograd i da je kontakt uspostavljen.

"Bilo je kontakta sa Zvezdom. Moja želja za povratkom nije sporna. Svi znaju koliko meni znači ovaj klub. Zvezda je moja kuća i uvek sam tu da pomognem. Voleo bih da se vratim, želja je uvek prisutna, to nije sporno. Još uvek nije ništa gotovo, ali smo u kontaktu", rekao je Degenek.

Dakle, svi preduslovi da Degenek po treći put obuče "crveno-beli" dres i da ponovo bude deo tima koji će nastupati u Ligi šampiona. Ostaje da se Zvezda dogovori sa Amerikancima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke